Holmen Crisp

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Holmen Crisp
Vi tar vare på håndverkstradisjoner
Tradisjonsbakst av erterflatbrød, potetflatbrød og rømmebrød er gamle håndverkstradisjoner fra tidenes morgen. Flatbrødlinjen vår, med «Reodor Felgen» preg, har maskindeler som er over 100 år.

I vårt bakeri på Toten lager vi tradisjonsbakst basert på lokale råvarer. I vår glutenfrie mølle maler vi mel til Jytte serien fra naturlig glutenfrie råvarer med optimal næringsverdi. En spesiell kombinasjon av tradisjon og innovasjon. Vi formidler matkultur gjennom ekte og naturlige produkter basert på nøye utvalgte råvarer.

 

Rømmebrød lages etter gammel familieoppskrift fra Skåbu

I bakeriet lager vi det som av mange betraktes som Norges nasjonalbrød - rømmebrød og flatbrød; Potetflatbrød og Erterbrød. Erter er historisk en viktig bestanddel i brød fra Mjøsregionen, hvor erter ble dyrket og malt til mel. Erterbrød er et naturlig tilbehør til mange tradisjonsrike retter som rakfisk og lutefisk, men har mange bruksområder også i hverdagen. Erterbrødet vårt er tildelt Spesialitet merke med begrunnelse i sin lange historie, sin håndverksmessige produksjonsprosess og en helt unik smak. Poteter er en annen svært viktig råvare fra vår region og det er ikke tilfeldig av Østre Toten har poteter i sitt kommunevåpen. Potetbrødflatbrød er et unikt produkt med dype røtter og tradisjoner på Toten. Rømmebrød eller jønnbrød lages etter gammel famileoppskrift fra Skåbu. Passer perfekt til kaffen eller som tilbehør til en frisk dessert med krem, is og bær.

 

Vi er opptatt av å bruke lokale råvarer

Holmen Crisp AS ble etablert i 1991 av Håkon & Sigrun Rostad, som en familiebedrift, fisjonert ut fra det gamle brenneriet Holmen Brænderi AS (HB) på Gjøvik hvor familien Arne Rostad var hovedaksjonærer. Brenneriet drev med potetforedling, mineralvann og spritproduksjon. I dag eies og drives bedriften av Camilla Rostad, tredje generasjon. Bedriften har i dag 4 ansatte. Vi er opptatt av å bruke lokale råvarer så langt det er mulig og samarbeidet tett med Vang Gård som drives og eies av Per Odd Gjestvang, Camillas mann. Camilla er også styreleder i Mat fra Toten SA og jobber aktivt for utviklingen for dette produsent – og kompetanse nettverket som inkluderer flere av Norges største produsenter innen grønnsaker, kjøtt, egg og næringsmidler.

Etablert
1991
Område
Innlandet
Camilla Rostad, tredje generasjon (foto: Marius Viken)
Produkter fra Holmen Crisp
Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Ta betalt for takeaway med Vipps

Mange bedrifter lurer på hvordan de skal ta betalt for tjenestene sine i disse koronatider. Her er rådene og tipsene fra Vipps.

Artikkelbilde Tork Rengjøringskluter får nye forpakninger!

Tork Rengjøringskluter i W4 og W7-system får nå nye forpakninger og smart interfold-brett for utmating av en klut av gangen, noe som gir bedre hygiene og effektivitet. Forpakningene har dessuten blitt mer miljøvennlige med kartonger av 100 % resirkulert papp og innerforpakninger av 30 % resirkulert plast!

Artikkelbilde Drikke til julebordet

Tilby gjestene dine noe godt å drikke når de besøker ditt serveringssted.

Artikkelbilde Essity - Slik sikrer du tryggere takeaway og levering

Tork hjelper serveringssteder med de nye utfordringene og har utviklet en steg-for-steg guide for tryggere takeaway og levering.