Dybvik

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
J&J Dybvik
Smak, kvalitet og kunden i fokus
Gjennom tilvirkningen til klippfisk blir torsken gjenfødt i en renere og en ekstatisk nytelse

Jakob & Johan Dybvik AS er en familiebedrift som i dag blir videreført av tredje generasjon Dybvik. Bedriften holder til midt inne i Borgundfjorden, på sørsiden av Ålesund på Sunnmøre, og har produsert tradisjonell klippfisk i snart 100 år. De er tre brødre som fører arven videre; Jan Petter, Sindre og Jakob Dybvik – de ”tre bacalao-musketerne”. Bedriften ble startet av deres farfar i 1923, og de har alle tre fysisk vokst opp i bedriften og var så heldig å få bli med og lære kunsten av å lage god klippfisk av deres far helt fra barnsben av. Dette håndverket fører de videre, og de forsøker hver dag å lage verdens beste klippfisk.

 

Klippfisk er havets spekeskinke med en helt unik og fantastisk smak

Da brødrene tok over bedriften ønsket de å ta vare på de gamle tradisjonene, samtidig som de så inderlig ønsket å gjøre dagens forbruker oppmerksom på det fantastiske produktet. De bestemte seg derfor for å skape en klippfiskbedrift med smak, kvalitet og kunden i fokus. Fra dette ståstedet har de videreutviklet bedriften deres og klippfiskmarkedet i Norge med nye spennende produkter.

 

Når det gjelder produksjon, tukler vi ikke med håndverket vårt

De jobber kontinuerlig med produktutvikling og har på den måten har vi fått en naturlig utnyttelse av hele fisken som bidrar til lite svinn. Under produksjonsprosessen oppstår det som Dybvik-gutta kaller ”klippfiskmagi”. Klippfiskmagi er en konsentrasjon av smak og næringsstoffer, som skjer gjennom foredlingen. 10 kilo levende fisk blir konsentrert til en protein- og smaksbombe på ca. 3,5 kilo, totalt forskjellig fra råstoffet – en gastronomisk nytelse er født.

Etablert
1923
Område
Vestlandet
Jakob Dybvik
Produkter fra Dybvik
Artikkelbilde Il Primo One-Shot - passer alle størrelser utsalgssteder

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter. De har en unik kremaktig konsistens og fås i mange forskjellige smaksvarianter.

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Artikkelbilde Lantmännen Unibake er lidenskapelig opptatt av god bakst

Vi er et ledende internasjonalt bakerikonsern med ekspertise på frosne bakervarer for storhusholdning og detaljhandel. Vi i Lantmännen Unibake er lidenskapelig opptatt av god bakst og jobber kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen, og å sette nye standarder for brødets muligheter. I dag er vi en av Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare.

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Hva er lokalmat?

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no

Til kassen