Duga

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Duga
Et råtass på kostfiber!
Et smakfullt, norskdyrket byggkorn som enkelt kan erstatte mindre sunne råvarer i kostholdet vårt

Duga byggkorn – sunt og smakfullt! Vårt unike byggkorn har en mild smak og et naturlig høyt innhold av kostfiberet betaglukan og sunne antioksidanter.

Duga byggkorn er en helt ny generasjon næringsrikt og smakfullt byggkorn med dokumentert helseeffekt. DUGA-bygg er spesielt fordi det blant annet inneholder et naturlig høyt innhold av betaglukaner. Betaglukaner er løselige fibre som har vist seg å ha gunstig effekt på helsa vår på flere områder.

 

Bygg har vært dyrket i mer enn 10 000 år

Bygg har vært dyrket i mer enn 10 000 år. Helt frem til midt på 1800-tallet var byggkorn vår viktigste matkilde. DUGA er en helt ny generasjon næringsrikt og smakfullt byggkorn med dokumentert helseeffekt. Duga byggkorn har et naturlig meget høyt innhold av kostfiberet betaglukan, sammenlignet med andre byggsorter, og dyrkes på Østlandet med stor vekt på kvalitet, helse og smak. DUGA har god effekt på kolesterol og blodsukker, og holder deg mett lenger. DUGA er også rik på antioksidanter og inneholder gunstige fettsyrer og verdifulle næringsstoffer for kroppen.

 

DUGA er ”å vite hvordan” på gammelnorsk

 

DUGA er ”å vite hvordan” på gammelnorsk, men også strekke til, være nok. DUGA er utledet av ordet ”dugurd” som på nynorsk og dialekt betyr et mellommåltid som ble holdt på formiddagen, mellom frokost og middag. DUGA forteller med andre ord om en råvare som er tilstrekkelig rik på næring, troverdig, helsefremmende og ikke minst bruksvennlig.

Etablert
2011
Område
Østlandet
Daglig leder Anne-Marte Røen Bye
Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Mørkbrent eller lysbrent?

Noen foretrekker mørkbrente kaffevarianter mens andre synes best om lysbrent kaffe. Det er smak og behag! Men hva består forskjellene i?

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Tilbehøret som hever kvaliteten og sparer deg for tid

Vi i Taga Foods lever for gode smaker og råvarer. Vi ønsker at gode råvarer skal være tilgjengelig for alle og at flest mulig skal få en god matopplevelse. Vi ønsker at ditt kjøkken skal kunne tilby kvalitetsprodukter samtidig som du sparer tid og ressurser. 

Til kassen