Askim Frukt- og bærpresseri

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Askim Frukt- og bær
Ta vare på det ekte og det sunne
Tradisjonsrik, ærlig og nyskapende

Barndomsminner. Lukten av innhøsting og ferskplukkede bær. Nytappet ripssaft på varme flasker. Eller nylaget eplemos. I presseriet hos kan du fortsatt oppleve stemningen, aromaen og følelsen av å hente ut resultatet fra plukking og innlevering av frukt og bær. Pressing av frukt og bær har vi gjort siden 1936, dengang skjedde at uten maskiner. Nå er teknologien mer moderne. Oppskriftene, derimot, er av god, gammel årgang.

 

Barndomsminner, innhøsting, nyplukkede bær

Askim Frukt - og Bærpresseri har presset kvalitetsfrukt og bær til safter, mos og geléer i generasjoner. Oppskriftene vi bruker i dag er identiske med dem som ble brukt for 75 år siden. Vi har alltid vært opptatt av rene produkter, fremstilt på tradisjonelt vis fra gode, modne råvarer. Varme flasker, varm saft og korken på umiddelbart etter at saften er tappet bidrar til å bevare den gode smaken, aromaen og kvaliteten. Produktutvikling har resultert i gode, klassiske kvalitetsprodukter av bærsaft og eplesaft, fremstilt av friske, rene råvarer uten tilsetninger. Takket være streng kvalitetskontroll og dyktige medarbeidere har vi lykkes med å få en solid plass i markedet. Opprinnelse, tradisjoner og vårt gode rykte er viktig for oss.

Det finnes ingen konsentrater i våre råsafter



Ren råsaft fra bær og frukt er like gunstig for helsen som ubehandlet råvare, og alle anbefalinger går i retning av at mer frukt og bær virker sykdomsforebyggende. Råsaftene fra bær og epler regnes som fersk vare, og strenge hygieniske forhold sørger for god holdbarhet. Det finnes ingen konsentrater i våre råsafter, og slik har det alltid vært. Før frukt og bær blir til råsaft, må de være på sitt mest modne og næringsrike. Filosofien til Askim Frukt- og Bærpresseri har alltid vært ekte, rene og sunne produkter. Råsaft er det nærmeste vi kommer naturen selv. Vi skal ta godt vare på verdiene.

Etikettene til råsaftene og geléene våre har nettopp fått et solid designløft, mens flaskene vi bruker er identiske med dem som ble tegnet og produsert ved Moss Glassverk i 1967. Vi liker at en del av historien er med videre, både i de nye etikettene og flaskeformen.

Etablert
1936
Område
Østlandet
Daglig leder Astrid Lier Rømuld
Artikkelbilde Ny type surdeigs-porsjonsbrød som forandrer hverdagen

Crystal Rolls er en helt ny type nydelige surdeigs rundstykker i 3 varianter.

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Artikkelbilde Tilbehøret som hever kvaliteten og sparer deg for tid

Vi i Taga Foods lever for gode smaker og råvarer. Vi ønsker at gode råvarer skal være tilgjengelig for alle og at flest mulig skal få en god matopplevelse. Vi ønsker at ditt kjøkken skal kunne tilby kvalitetsprodukter samtidig som du sparer tid og ressurser. 

Artikkelbilde Vil du sette Fransk hotdog på menyen?

Har du gode minner om Fransk hotdog fra 80-tallet og fine turer til Danmark? Du vil få mange glade kunder ved å sette Fransk hotdog på menyen! Du skal ikke lenger enn til Sverige før du finner Fransk hotdog på de fleste menyer i kiosker, bensinstasjoner og caféer.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Til kassen