Askim Frukt- og bærpresseri

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Askim Frukt- og bær
Ta vare på det ekte og det sunne
Tradisjonsrik, ærlig og nyskapende

Barndomsminner. Lukten av innhøsting og ferskplukkede bær. Nytappet ripssaft på varme flasker. Eller nylaget eplemos. I presseriet hos kan du fortsatt oppleve stemningen, aromaen og følelsen av å hente ut resultatet fra plukking og innlevering av frukt og bær. Pressing av frukt og bær har vi gjort siden 1936, dengang skjedde at uten maskiner. Nå er teknologien mer moderne. Oppskriftene, derimot, er av god, gammel årgang.

 

Barndomsminner, innhøsting, nyplukkede bær

Askim Frukt - og Bærpresseri har presset kvalitetsfrukt og bær til safter, mos og geléer i generasjoner. Oppskriftene vi bruker i dag er identiske med dem som ble brukt for 75 år siden. Vi har alltid vært opptatt av rene produkter, fremstilt på tradisjonelt vis fra gode, modne råvarer. Varme flasker, varm saft og korken på umiddelbart etter at saften er tappet bidrar til å bevare den gode smaken, aromaen og kvaliteten. Produktutvikling har resultert i gode, klassiske kvalitetsprodukter av bærsaft og eplesaft, fremstilt av friske, rene råvarer uten tilsetninger. Takket være streng kvalitetskontroll og dyktige medarbeidere har vi lykkes med å få en solid plass i markedet. Opprinnelse, tradisjoner og vårt gode rykte er viktig for oss.

Det finnes ingen konsentrater i våre råsafter



Ren råsaft fra bær og frukt er like gunstig for helsen som ubehandlet råvare, og alle anbefalinger går i retning av at mer frukt og bær virker sykdomsforebyggende. Råsaftene fra bær og epler regnes som fersk vare, og strenge hygieniske forhold sørger for god holdbarhet. Det finnes ingen konsentrater i våre råsafter, og slik har det alltid vært. Før frukt og bær blir til råsaft, må de være på sitt mest modne og næringsrike. Filosofien til Askim Frukt- og Bærpresseri har alltid vært ekte, rene og sunne produkter. Råsaft er det nærmeste vi kommer naturen selv. Vi skal ta godt vare på verdiene.

Etikettene til råsaftene og geléene våre har nettopp fått et solid designløft, mens flaskene vi bruker er identiske med dem som ble tegnet og produsert ved Moss Glassverk i 1967. Vi liker at en del av historien er med videre, både i de nye etikettene og flaskeformen.

Etablert
1936
Område
Østlandet
Daglig leder Astrid Lier Rømuld
Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Is fra Bamsrudlåven

Is laget av ureiste og kortreiste råvarer! Bamsrudlåven lager en melkeis basert på ferske lokale råvarer - Melken er fra naboens kuer og eggene er fra gårdens høner.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Her er fire gode produkter til din sommermeny

Hva er egentlig forskjellen på rømme og cremefraiche? Hvordan kan jeg bruke yoghurt i matlaging? Vi gir deg svarene og tips om hvorfor du bør benytte deg av disse populære produktene i sommer.

Artikkelbilde Sommerens beste kalde drikker med iskrem fra Hennig-Olsen

Med iskrem på menyen kan du trylle frem sommerens beste kalde drikker på 1-2-3. Skap en fristende iskremmeny med folkets favoritter som milkshake, smoothies og frappuccino! Alt du trenger i tillegg til iskrem er en blender og litt væske.

Til kassen