Menneskene bak ASK Gård er Anne Marte og Kristoffer Evang. Med et savn etter økologisk mat i butikken samt en lidenskapelig interesse for mat startet de ASK gård i 2013. Med bakgrunn i pølsemaker- og kokkeyrket utgjør arbeidsgruppen på
totalt 5 personer en fantastisk kombinasjon av teknisk og smakelig kunnskap.
Grisen er vår råvare. Samarbeidet direkte med bonden sørger for unik dyrevelferd, bærekraftig produksjon og en råvare i verdensklasse.
Heinrich Jung er bonde på Åmot Gård, og her produserer han en av de fineste griser av rasen Duroc. Rasen er saktevoksende og har en unik kjøttkvalitet. Dyrene spiser rest-avlinger av gulrot og blomkål. Både for ASK og Åmot Gård er bærekraftighet svært viktig.
Det koster kanskje noen kroner mer, men vi mener god kvalitet og næringsrike produkter er viktigere enn fyllmasse og masseproduserte produkter. Derfor produserer vi våre produkter økologisk som vi mener gjenspeiler seg i kvaliteten i produktene.
Vi ser frem mot varmere tider og setter stemningen med hele tre nye kuleis-smaker fra Kremen av iskrem. En favoritt vender tilbake, og to suksesser fra småisdisken er nå blitt til kuleis!
Hele åtte prosent av hotell- og kafégjestene og besøkende i kantina tåler ikke gluten*. Det betyr at du må tilby glutenfrie produkter. Du kan skaffe deg et konkurransefortrinn om du har et bredt utvalg som ser fristende ut, er næringsrikt og ikke minst smaker godt.
Har din bedrift startet med, eller vurdert å starte med takeaway eller catering? Vi ser at mange av dere er kreative og finner nye måter å servere kundene på om dagen. Vi heier på dere, og ønsker å hjelpe til med å foreslå produkter som kan være til hjelp.
Med 125års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er JÆDER en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer. I tillegg er vi en stolt leverandør av plantebaserte produkt.
Nyheten FreshWater fra CarePacks kommer i 100 % resirkulerbar kartong, og er et mye mer miljøvennlig alternativ enn vann i plastflasker.