ASK gård

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Søndag 29. januar kl. 05.00-09.00 vil det utføres vedlikehold. Du vil kunne handle som normalt, men ordrebekreftelser vil kunne bli forsinket i tidsrommet.
Bilde
ASK Gård
ASK Gård i Nordmarka
Spekemat inspirert av italiensk håndverk!

 

Menneskene bak ASK Gård er Anne Marte og Kristoffer Evang. Med et savn etter økologisk mat i butikken samt en lidenskapelig interesse for mat startet de ASK gård i 2013. Med bakgrunn i pølsemaker- og kokkeyrket utgjør arbeidsgruppen på

totalt 5 personer en fantastisk kombinasjon av teknisk og smakelig kunnskap.

 

Vi mener mat skal være det det utgir seg for å være og vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer, bare kjøtt, fett og urter. Sånn blir det god spekemat av

 

Grisen er vår råvare. Samarbeidet direkte med bonden sørger for unik dyrevelferd, bærekraftig produksjon og en råvare i verdensklasse.

Heinrich Jung er bonde på Åmot Gård, og her produserer han en av de fineste griser av rasen Duroc. Rasen er saktevoksende og har en unik kjøttkvalitet. Dyrene spiser rest-avlinger av gulrot og blomkål. Både for ASK og Åmot Gård er bærekraftighet svært viktig.

 

Ask Gård ligger vakkert plassert i utkanten av Nordmarka med utsikt over Randsfjorden

 

Det koster kanskje noen kroner mer, men vi mener god kvalitet og næringsrike produkter er viktigere enn fyllmasse og masseproduserte produkter. Derfor produserer vi våre produkter økologisk som vi mener gjenspeiler seg i kvaliteten i produktene.

 

Etablert
2013
Område
Østlandet
Kristoffer Evang
Artikkelbilde Her er årets nye kuleis-smaker fra Hennig-Olsen Is

Vi ser frem mot varmere tider og setter stemningen med hele tre nye kuleis-smaker fra Kremen av iskrem. En favoritt vender tilbake, og to suksesser fra småisdisken er nå blitt til kuleis!

Artikkelbilde Grovt og variert utvalg av glutenfritt gir konkurransefortrinn

Hele åtte prosent av hotell- og kafégjestene og besøkende i kantina tåler ikke gluten*. Det betyr at du må tilby glutenfrie produkter. Du kan skaffe deg et konkurransefortrinn om du har et bredt utvalg som ser fristende ut, er næringsrikt og ikke minst smaker godt.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Har din bedrift startet med, eller vurdert å starte med takeaway eller catering? Vi ser at mange av dere er kreative og finner nye måter å servere kundene på om dagen. Vi heier på dere, og ønsker å hjelpe til med å foreslå produkter som kan være til hjelp.

Artikkelbilde Grønnere produkt fra JÆDER

Med 125års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er JÆDER en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer. I tillegg er vi en stolt leverandør av plantebaserte produkt.

Artikkelbilde 3 forfriskende smaker i markedets mest bærekraftige vannemballasje!

Nyheten FreshWater fra CarePacks kommer i 100 % resirkulerbar kartong, og er et mye mer miljøvennlig alternativ enn vann i plastflasker.