Bilde
ASK Gård
ASK Gård i Nordmarka
Spekemat inspirert av italiensk håndverk!

 

Menneskene bak ASK Gård er Anne Marte og Kristoffer Evang. Med et savn etter økologisk mat i butikken samt en lidenskapelig interesse for mat startet de ASK gård i 2013. Med bakgrunn i pølsemaker- og kokkeyrket utgjør arbeidsgruppen på

totalt 5 personer en fantastisk kombinasjon av teknisk og smakelig kunnskap.

 

Vi mener mat skal være det det utgir seg for å være og vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer, bare kjøtt, fett og urter. Sånn blir det god spekemat av

 

Grisen er vår råvare. Samarbeidet direkte med bonden sørger for unik dyrevelferd, bærekraftig produksjon og en råvare i verdensklasse.

Heinrich Jung er bonde på Åmot Gård, og her produserer han en av de fineste griser av rasen Duroc. Rasen er saktevoksende og har en unik kjøttkvalitet. Dyrene spiser rest-avlinger av gulrot og blomkål. Både for ASK og Åmot Gård er bærekraftighet svært viktig.

 

Ask Gård ligger vakkert plassert i utkanten av Nordmarka med utsikt over Randsfjorden

 

Det koster kanskje noen kroner mer, men vi mener god kvalitet og næringsrike produkter er viktigere enn fyllmasse og masseproduserte produkter. Derfor produserer vi våre produkter økologisk som vi mener gjenspeiler seg i kvaliteten i produktene.

 

Etablert
2013
Område
Østlandet
Kristoffer Evang
Artikkelbilde Burger til høstmenyen fra Gilde

Burger er noe av det aller mest populære du kan sette på menyen!

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Ikke rart de ble kåret til årets utfordrer og er nominert til årets produkt 2019 av ASKO og deres kunder!

Artikkelbilde Grønnere produkt fra JÆDER

Med 125års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er JÆDER en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer. I tillegg er vi en stolt leverandør av plantebaserte produkt.

Artikkelbilde Hennig-Olsen og Freia fortsetter suksessen – nå med nyheter i kuleisdisken!

Nå kan iskrem- og sjokoladeelskere glede seg over å finne hele fem nye og velkjente smaker i kuleisdisken til Hennig-Olsen. Alle smakene henter inspirasjon fra “det beste fra to verdener”.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.