La oss inspirere deg!
SMAK Magasinet
SMAK speiler utviklingen i den norske serveringsbransjen og gir deg relevant stoff om aktuelle trender i markedet, om leverandører, kunder, NorgesGruppen og ASKO Servering. SMAK magasinet er gratis, og du kan bestille et abonnement hos oss.
Besøk SMAKmagasinet på nett: https://smakmagasinet.no
Bestill SMAKmagasinet her: https://smakmagasinet.no/om-smak/abonner/
KIT-akademiet
KIT står for kunnskap, inspirasjon og trygghet. KIT hever kompetansen til deg og dine ansatte, og tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og trygg mat. KIT har kurs for deg som er ny i serveringsbransjen eller som ønsker å bygge videre på eksisterende kunnskap.
Se vår kurskalender her: https://kitakademiet.no/kurskalender/
Følg KIT-akademiet på instagram: https://www.instagram.com/kitakademiet
Følg KIT-akademiet på Facebook: https://www.facebook.com/kitakademiet/
ASKO Servering på Facebook
Hold deg oppdatert på bransjenyheter, produktnyheter, kampanjetilbud, inspirasjon, tips og triks.
Følg ASKO Servering på Facebook: https://www.facebook.com/askoservering/
Matskatter fra Røros & Østerdalen
Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!
Vårt sortiment
Vi tilbyr et bredt sortiment som dekker behovene til profesjonelle kjøkken i hele landet. Produktene våre er valgt med tanke på kvalitet.
Vinterens Kaffecocktails
Kaffe fungerer godt både varmt og kaldt, også om vinteren. I kombinasjon med honningbasert tequila får kaffen en rundere karakter, og drikkene kan egne seg både etter mat eller som et alternativ når man ønsker noe med litt mer dybde i smaken.
Tørrvarer
Utforsk vårt utvalg av kolonialvarer – alt fra mel og pasta til krydder og hermetikk, perfekt for storkjøkken.
Kjøkkenutstyr fra ASKO Servering
Hos oss finner du et bredt utvalg kjøkkenutstyr! Vi tilbyr solide og funksjonelle produkter som tåler daglig bruk, og som gjør matlaging og servering mer effektivt.