La oss inspirere deg!
SMAK Magasinet
SMAK speiler utviklingen i den norske serveringsbransjen og gir deg relevant stoff om aktuelle trender i markedet, om leverandører, kunder, NorgesGruppen og ASKO Servering. SMAK magasinet er gratis, og du kan bestille et abonnement hos oss.
Besøk SMAKmagasinet på nett: https://smakmagasinet.no
Bestill SMAKmagasinet her: https://smakmagasinet.no/om-smak/abonner/
KIT-akademiet
KIT står for kunnskap, inspirasjon og trygghet. KIT hever kompetansen til deg og dine ansatte, og tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og trygg mat. KIT har kurs for deg som er ny i serveringsbransjen eller som ønsker å bygge videre på eksisterende kunnskap.
Se vår kurskalender her: https://kitakademiet.no/kurskalender/
Følg KIT-akademiet på instagram: https://www.instagram.com/kitakademiet
Følg KIT-akademiet på Facebook: https://www.facebook.com/kitakademiet/
ASKO Servering på Facebook
Hold deg oppdatert på bransjenyheter, produktnyheter, kampanjetilbud, inspirasjon, tips og triks.
Følg ASKO Servering på Facebook: https://www.facebook.com/askoservering/
Takeaway- og cateringprodukter
Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!
Hennig-Olsen nyheter 2025
Gjør deg klar for et fantastisk iskremår med nyhetene fra kremen av iskrem. Her er smakene som vil begeistre kundene – fyll opp både kuleis- og småisdisken!
Plastpartnerskapet 2026
Sammen kutter vi plast – bli med på endringen! ASKO Servering er en del av Plastpartnerskapet 2026, som er et samarbeid mellom myndigheter og næringsliv for å redusere forsøpling fra engangsplastprodukter til mat og drikke.
Drikkevarer
Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.
Oppstartshjelpen
Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!