Fazer Yosa - oppdag den gode kraften i havre

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Fazer Yosa - oppdag den gode kraften i havre

Visste du at havre er et av de mest næringsrike og miljøvennlige matvarene fra planteriket? Og at den nordiske havren er ekstra kraftfull - så mye at den er ansett som den beste i verden?

Vi på Fazer Yosa kan havre. I mer enn 20 år har vi brukt havrens kraft og utnyttet dens potensiale. Av havre har vi skapt fantastiske produkter som gir mennesker en smak av det nordiske landskapet hjemme ved sine kjøkkenbord.

 

Helt siden starten har vi utfordret oss selv på hva havrebasert mat kan være, noe vi skal fortsette med - fra da til nå og inn i fremtiden.

 

Yosa er fritt for melkeprotein, og egner seg veldig godt som et alternativ til melkeprodukter for allergikere. Men man trenger ikke å være allergiker for å like Yosa-produktene, de passer for alle! 


Yosa produkter

Artikkelbilde Havrotto fra Den Sorte Havre

På Tveter Gård i Våler i Østfold har det vært dyrket havre i mange hundre år, sannsynligvis tilbake til vikingtiden. Her bor familien Anstensrud, nøye og flinke gårbrukere, som liker å kunne fortelle nøyaktig hvor et produkt kommer fra og hvordan det er laget.

Artikkelbilde Engangsbeger fra de dype finske skoger

Huhtamaki ble etablert allerede i 1920 i Finland og den finske fabrikken har i en årrekke produsert engangsbeger til det Nordiske markedet.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Bli oppdatert på de nyeste mattrendene!

En ny utgave av Nortura PROFF sitt populære trendmagasin er ute nå. Her kan du oppdatere deg på de nyeste mattrendene - og få oppskrifter og inspirasjon. Her er en liten smakebit:

Artikkelbilde Hva er lokalmat?

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no