Bilde
Annonsørinnhold

Fazer Yosa - oppdag den gode kraften i havre

Visste du at havre er et av de mest næringsrike og miljøvennlige matvarene fra planteriket? Og at den nordiske havren er ekstra kraftfull - så mye at den er ansett som den beste i verden?

Vi på Fazer Yosa kan havre. I mer enn 20 år har vi brukt havrens kraft og utnyttet dens potensiale. Av havre har vi skapt fantastiske produkter som gir mennesker en smak av det nordiske landskapet hjemme ved sine kjøkkenbord.

 

Helt siden starten har vi utfordret oss selv på hva havrebasert mat kan være, noe vi skal fortsette med - fra da til nå og inn i fremtiden.

 

Yosa er fritt for melkeprotein, og egner seg veldig godt som et alternativ til melkeprodukter for allergikere. Men man trenger ikke å være allergiker for å like Yosa-produktene, de passer for alle! 


Yosa produkter
Artikkelbilde Nydelig spekemat til sommeren

La maidagene fylles med tradisjon, ekte handverk og matglede.

Artikkelbilde Salsus - til maten som trenger kraft

Vårt mål er like enkelt som det er vanskelig: Å produsere verdens beste krafter og sauser til profesjonelle kokker.

Artikkelbilde Endelig! Kaldbrygget Nitrokaffe i Norge!

Coffee of the World Nitrokaffe er en kaldbrygget Arabica-kaffe fra Brasil, som er tilsatt nitrogen. Dette er en annerledes, fyldig og aromatisk kaffedrikk, med en frisk, søtlig smak, og en kremet konsistens. Helt uten sukker!

Artikkelbilde Nyheter fra Reinhartsen

Det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter!

Artikkelbilde Spennende nyheter fra Kristiania Gourmet

Vår lidenskap er bakervarer og vårt mål er å kunne tilby våre kunder spennende produkter av høy kvalitet, som er spesialprodusert for bruk i storhusholdning.