Bilde
Annonsørinnhold

Fazer Yosa - oppdag den gode kraften i havre

Visste du at havre er et av de mest næringsrike og miljøvennlige matvarene fra planteriket? Og at den nordiske havren er ekstra kraftfull - så mye at den er ansett som den beste i verden?

Vi på Fazer Yosa kan havre. I mer enn 20 år har vi brukt havrens kraft og utnyttet dens potensiale. Av havre har vi skapt fantastiske produkter som gir mennesker en smak av det nordiske landskapet hjemme ved sine kjøkkenbord.

 

Helt siden starten har vi utfordret oss selv på hva havrebasert mat kan være, noe vi skal fortsette med - fra da til nå og inn i fremtiden.

 

Yosa er fritt for melkeprotein, og egner seg veldig godt som et alternativ til melkeprodukter for allergikere. Men man trenger ikke å være allergiker for å like Yosa-produktene, de passer for alle! 


Yosa produkter
Artikkelbilde Antibac - optimal hygiene og trygg mat

Antibac® AS er en ledende aktør innen desinfeksjon i Skandinavia, og har utviklet en unik kompetanse på feltet.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde SLURP - fra Hennig-Olsen is

SLURP fra Hennig-Olsen er en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger.

Artikkelbilde Antibac Hånddesinfeksjon

Hånddesinfeksjon gir deg rene hender raskt og effektivt!

Artikkelbilde Kalix Löjrom - en unik delikatesse

Kalix Löjrom er et unikt produkt, og det kan bare utvinnes fra fisken ”siklöja” (lagesild på norsk) fanget i Bottenvikens brakkvann.