Vilje – økologiske produkter som gjør det enkelt å velge godt
Bruksområder
Vilje-serien dekker mange behov i et profesjonelt kjøkken – fra basisvarer som pasta, ris og korn, til meieri, egg og belgfrukter. Sortimentet gjør det enkelt å sette sammen bærekraftige menyer uten at det går på bekostning av drift eller økonomi.
Eksempler på bruk:
-
Sett opp en økologisk frokostbuffet med brød, kornvarer og meieriprodukter fra Vilje.
-
Tilby varme retter med belgfrukter som proteinrike alternativer til kjøtt.
-
Bruk Vilje havreris som kortreist og næringsrik base i salater, bowls eller risotto.
-
Fremhev økologiske egg fra norske gårder – produsert med fokus på dyrevelferd og sirkulær drift.
Bønner, frø og kjerner fra Vilje
Hvorfor velge Vilje?
-
Alltid økologisk: Alle matvarer er Debio-sertifiserte og dyrket uten kunstgjødsel eller kjemiske sprøytemidler.
-
Bedre dyrevelferd: Dyr på økologiske gårder har mer plass, tilgang på frisk luft og kan utøve naturlig adferd.
-
Renere råvarer: Enkle ingredienslister, minst mulig tilsetninger og produkter med redusert innhold av salt, sukker og fett.
-
Trygge merkeordninger: I tillegg til Debio samarbeider Vilje med Svanemerket, FSC og Asthma Allergy Nordic for å sikre troverdighet og kvalitet – også på hygiene- og non-food-produkter.
-
Smartere emballasje: Gjenvunnet plast og fornybar fiber bidrar til sirkulære løsninger og mindre miljøbelastning.
Andre produkter fra Vilje
Et valg som kommuniserer ansvar
Når du velger Vilje, viser du gjestene at du tar ansvar. Produktene gir deg mulighet til å tilby et mer bærekraftig og helsevennlig alternativ.
Vilje er mer enn en produktserie – det er et løfte om kvalitet, bærekraft og trygghet i alle ledd.
Ndujamajones
Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.
Havrotto med Den Sorte Havre!
Laget på havre i stedet for ris, har den et moderne uttrykk og en kortere koketid enn tradisjonell risotto. Det betyr raskere servering og bedre flyt i travle perioder. Samtidig er havre et rimelig og næringsrikt råvarevalg som gir god metthetsfølelse og høy kvalitet – perfekt som dagens rett eller i større porsjoner.
For en travel hverdag på kjøkkenet
En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.
Ost og øl i kombinasjon
Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.
Tid for dessert - Ostekake
Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!