Ain't no thing like a chicken wing

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Ain't no thing like a chicken wing

I Vestfold Fugl er vi opptatt av å benytte hele kyllingen og slår nå et slag for vinger og klubber, en fantastisk råvare, som stadig flere kokker setter på menyen.

Vinger og klubber er sykt godt, både saftige og smakfulle, lette å tilberede, samtidig gir de gode mersalgs- og bruttomuligheter.

 

Kyllingspesialisten har 9 ulike kyllingvinger og klubber i sortimentet. Alt fra naturelle, rå basic varianter, som man selv kan smaksette, til  grillede signatur varianter med smaker som fermentert pepper og smoked BBQ. 

 

La deg inspirere av vårt nye inspirasjonskonsept, som våre dyktige kokker har utviklet. All vår kylling kommer fra aktive gårder på Jæren, hvor kyllingen lever godt i moderne kyllinghus med miljøberikelser, som ivaretar kyllingen naturlige adferdsbehov, blant annet gjennom klatring, hvile i høyden, strøbading og lek.

 

Se katalogen til Vestfold Fugl her

Besøk nettsiden til Vestfold Fugl her


Produkter fra VestfoldFugl

Artikkelbilde Pellegrino

S.Pellegrino naturlig mineralvann flommer fra naturlige kilder i dalen Val Brembana i San Pellegrino Terme, ved foten av de italienske alper.

Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Artikkelbilde Sjekk vårt miljøvennlige serveringssortiment!

Papstar Pure. Serveringsprodukter basert på fornybare råvarer! Møt kundenes forventninger om servering i ny bærekraftig emballasje. Sjekk vårt brede sortiment innen trebestikk, pappsugerør, palmebladtallerkener, varmmatbokser i papp og sukkerrør mm.

Artikkelbilde Bli oppdatert på de nyeste mattrendene!

En ny utgave av Nortura PROFF sitt populære trendmagasin er ute nå. Her kan du oppdatere deg på de nyeste mattrendene - og få oppskrifter og inspirasjon. Her er en liten smakebit:

Artikkelbilde Brødrene Øyo kniver

Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år. Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.