Har du ikke vært innlogget etter 24.06 kl. 07.00, må du bytte passord. Les mer under ''Du må opprette nytt passord'' som ligger på forsiden
Bilde
Annonsørinnhold

Ain't no thing like a chicken wing

I Vestfold Fugl er vi opptatt av å benytte hele kyllingen og slår nå et slag for vinger og klubber, en fantastisk råvare, som stadig flere kokker setter på menyen.

Vinger og klubber er sykt godt, både saftige og smakfulle, lette å tilberede, samtidig gir de gode mersalgs- og bruttomuligheter.

 

Kyllingspesialisten har 9 ulike kyllingvinger og klubber i sortimentet. Alt fra naturelle, rå basic varianter, som man selv kan smaksette, til  grillede signatur varianter med smaker som fermentert pepper og smoked BBQ. 

 

La deg inspirere av vårt nye inspirasjonskonsept, som våre dyktige kokker har utviklet. All vår kylling kommer fra aktive gårder på Jæren, hvor kyllingen lever godt i moderne kyllinghus med miljøberikelser, som ivaretar kyllingen naturlige adferdsbehov, blant annet gjennom klatring, hvile i høyden, strøbading og lek.

 

Se katalogen til Vestfold Fugl her

Besøk nettsiden til Vestfold Fugl her


Produkter fra VestfoldFugl
Artikkelbilde Engangsbeger fra de dype finske skoger

Huhtamaki ble etablert allerede i 1920 i Finland og den finske fabrikken har i en årrekke produsert engangsbeger til det Nordiske markedet.

Artikkelbilde SLURP - fra Hennig-Olsen is

SLURP fra Hennig-Olsen er en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger.

Artikkelbilde Quorn - Protein for the planet

Quorns magi ligger i den unike ingrediensen mycoprotein, som er et vegetabilsk næringsrikt protein (fri for soya), med høyt fiberinnhold og naturlig lavt innhold av mettet fett.

Artikkelbilde Skap ditt eget bakverk med deigemner

Ønsker du å servere godt og spennende brød og kutte matsvinnet? Da kan deigemner fra Lantmännen Unibake Norge være noe for deg! Med deigemner kan du servere gjestene dine fantastiske, varierte brød til enhver anledning.

Artikkelbilde Spennende nyheter fra Kristiania Gourmet

Vår lidenskap er bakervarer og vårt mål er å kunne tilby våre kunder spennende produkter av høy kvalitet, som er spesialprodusert for bruk i storhusholdning.