Nyhet! Umami Blend Burger

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Nyhet! Umami Blend Burger

Nå lanserer Gilde en helt ny, skikkelig digg burger! Burgeren er laget av norsk, grovkvernet storfekjøtt, er tilsatt 30% fersk sjampinjong og er krydret med litt salt og pepper. Det grovkvernede kjøttet gir et godt tygg, et flott hjemmelaget utseende og tydelig og god kjøttsmak. Fersk sjampinjong gjør at den er proppet med umami-smak! Denne kombinasjonen gjør at du får en smakfull og veldig saftig burger. Vi kaller det «The Ultimate Blend»…

Umami Blend Burger er laget som Homestyle hamburger, med tenderformteknologi som gir stående kjøttfibre. Den er enkel å tilberede, å smaksette og inneholder ingen allergener. Server den gjerne med smaksrikt og spennende tilbehør. Hva med å prøve Umami Blend Burger med quinoa, blåskimmelost og søtpotetchips?
Oppskrift finner du her.

 

Fantastisk mottakelse under Smak 2020

Under Smak-messen 2020 på Lillestrøm i starten av mars, ble det holdt en prelansering av Umami Blend burgeren på Nortura PROFF sin stand. Der gikk burgere ned på høykant! Tilbakemeldingene var fantastisk gode både når det gjaldt smak og konsistens. Det gikk gjetord om burgeren på messen, som gjorde at folk kom innom kun for å smake Umami Blend burgeren!

 

Langt-bilde-umami-blend-burger.jpg

Dudefood_Blend_logo_300.png

 

Dudefood Blend

Umami Blend Burger er skikkelig Dudefood! Den er en del av Nortura PROFF sitt nye konsept Dudefood Blend. Dudefood er robust og real mat med raffinement. I Dudefood Blend består av produkter der vi har blandet grønnsaker og kjøtt for å få den ultimate smaken. Og så reduserer du kjøttforbruket litt uten å gå glipp av de kundene som fortsatt ønsker kjøtt. Dudefood Blend inneholder litt grønnsaker, men smaker ikke sånn!

 

Gilde-Hamburger-Homestyle-med-Okse_300.png

Produkt
Gilde Umami Blend Burger
Fryst, 5,44 kg (34 stk)
EPD-nr. 5534037
Total holdbarhet 180 dager v/-18 °C

Ingredienser: Storfekjøtt (69 %), sjampinjong (30 %), salt og pepper.

Næringsinnhold: Energi 658 kJ/158 kcal, fett 11 g, hvorav mettede fettsyrer 5,0 g, enumettede fettsyrer 4,1 g, flerumettede fettsyrer 0,5 g, karbohydrater 0,3 g, hvorav sukkerarter 0,1 g, protein 14 g, salt 1,1 g.


Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Hvorfor er riktig glassvask så viktig for kundeopplevelsen?

En kald øl med luftig skum er noe de fleste setter veldig pris på. Flatt øl er derimot en kjip opplevelse som en gjerne vil unngå. Og den er faktisk relativt lett å unngå om en vasker glasset korrekt.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde De 3 beste burgerne til sommerens meny

Her er tre gode produkter til din sommerburger!

Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Til kassen