Turchetta - en ny julefavoritt på menyen!
Saftig kalkunfilet krydres med aromatisk zaatar, fennikel og salvie, før den surres og stekes til en gyllen og smakfull turchetta, en rett som kombinerer tradisjon og innovasjon.
Perfekt for restauranter og kantiner som ønsker å inspirere gjestene i høytiden, og et spennende alternativ til de klassiske julerettene. Server Turchetta med rosenkål bonne femme, granateplesaus og potetfondant for en helhetlig opplevelse. Granateplets røde kjerner gir både friskhet og julens farger på tallerkenen.
Med turchetta tilbyr du en julerett som skiller seg ut, uten å miste den gode tradisjonsfølelsen.
Sett Turchetta på menyen!
Se flere tips og gode tilbud til julesesongen her
Dråpene som hever smaken!
Når hver detalj teller, er det de små dråpene som utgjør forskjellen. Haugen-Gruppen tilbyr et bredt utvalg av smakssettere slik at alle finner noe som passer deres smak. Ta kontakt med våre distriktssjefer for apotek som passer inn hos deg. Perfekt for bordservering som imponerer og gir kunden mulighet for personlig tilpasning.
Økologiske Matskatter fra Norge
Økologisk mat er rene råvarer med høy kvalitet og en bærekraftig historie. Når vi velger økologisk, støtter vi lokale produsenter som legger vekt på dyrevelferd, naturlig dyrking og godt håndverk.
Høstens nye produkter fra Nortura PROFF!
Denne høsten introduserer vi Gilde Porchetta, en klassisk rett med italienske smaker, men laget av norsk råvare. I tillegg kommer to nye spennende produkter av kalv. Et helt nytt konsept fra oss er Gilde Ungsau der vi serverer råvarer fra norsk ungsau; bogknoke og bog i skiver. Vi lanserer også en fersk variant av vårt Livèchekylling salatkjøtt!
Alkoholholdig drikkevare
Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.
Fairtrade – et enkelt valg for rettferdig handel
I vårt sortiment finner du et bredt utvalg Fairtrade-merkede varer – godt egnet til servering i ulike sammenhenger, både til ansatte, gjester og samarbeidspartnere.