Bilde
Annonsørinnhold

Tulip - kjent for god smak og kvalitet

Som Danmarks eldste brand er Tulip en kjent merkevare når det kommer til smak og kvalitet, og i Norge produseres de fleste produktene på NORSK KJØTT.

Vi henter inspirasjon fra alle verdenshjørner for å tilby forbrukerne spennende smaker og nyheter.

 

Tulip har siden 1887 kombinert stolte mattradisjoner og godt håndtverk med moderne storproduksjon og høy matvaresikkerhet. Vi tilbyr bacon, flere spennende toppinger og langtidskokte produkter som pulled pork og pulled chicken.

 

 

Her kan du laste ned Tulip sin Foodservice katalog. 

 

www.tulipfoodservice.no


Produkter fra Tulip
Artikkelbilde Nyheter fra Reinhartsen

Det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter!

Artikkelbilde Fra frukt til bønne: Gjæringsprosessen påvirker kvaliteten

I de aller fleste land plukkes kaffebærene for hånd. Det går med rundt 5000 bær til en kilo ferdig brent kaffe! Bærene plukkes når de er modne, det vil si når bærene endrer farge fra grønn til gul og deretter rød – med ett unntak! Kaffesorten gul bourbon har en genetisk feil og blir ikke rød, men – som navnet tilsier – dyp gul når bærene er modne.

Artikkelbilde Three cents soda

Tonic Water, Gentleman soda og Pink Grapefruit soda er tre produkter fra Three Cents med ekstra mye bobler. Noen av produktene er en perfekt aperitif, i tillegg til å kunne blandes i cocktails og andre drinker.

Artikkelbilde Pigwings - årets produkt

Pigwings fra Nortura ble kåret til årets produkt på ASKO og NorgesGruppen sine kunde- og leverandørdager 7. januar 2019.

Artikkelbilde Hva er lokalmat?

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no