Bilde
Annonsørinnhold

Tork Xpressnap

Reduser forbruket og spar miljøet med Tork Xpressnap® serviettdispensere.

Tork Xpressnap® Serviettdispenser er en ideell løsning for moderne restauranter som tilbyr servietter på bordet. Dispenseren leverer én serviett av gangen og reduserer forbruket med minst 25 % sammenlignet med tradisjonelle dispenserservietter.  Systemet forbedrer også hygienen ved at gjestene kun berører de serviettene de tar.

 

Tork Xpressnap® Ekstra Myk Dispenserserviett er ideell for serveringssteder som har fokus på bekvemmelighet og kvalitet.


Produkter i denne serien
Artikkelbilde Antibac Hånddesinfeksjon

Hånddesinfeksjon gir deg rene hender raskt og effektivt!

Artikkelbilde Renhold

Hygiene og renhold er avgjørende for den gode kundeopplevelsen

Artikkelbilde Spennende nyheter fra Kristiania Gourmet

Vår lidenskap er bakervarer og vårt mål er å kunne tilby våre kunder spennende produkter av høy kvalitet, som er spesialprodusert for bruk i storhusholdning.

Artikkelbilde Fra frukt til bønne: Gjæringsprosessen påvirker kvaliteten

I de aller fleste land plukkes kaffebærene for hånd. Det går med rundt 5000 bær til en kilo ferdig brent kaffe! Bærene plukkes når de er modne, det vil si når bærene endrer farge fra grønn til gul og deretter rød – med ett unntak! Kaffesorten gul bourbon har en genetisk feil og blir ikke rød, men – som navnet tilsier – dyp gul når bærene er modne.

Artikkelbilde Mørkbrent eller lysbrent?

Noen foretrekker mørkbrente kaffevarianter mens andre synes best om lysbrent kaffe. Det er smak og behag! Men hva består forskjellene i?