Bilde
Annonsørinnhold

Tork Xpressnap

Reduser forbruket og spar miljøet med Tork Xpressnap® serviettdispensere.

Tork Xpressnap® Serviettdispenser er en ideell løsning for moderne restauranter som tilbyr servietter på bordet. Dispenseren leverer én serviett av gangen og reduserer forbruket med minst 25 % sammenlignet med tradisjonelle dispenserservietter.  Systemet forbedrer også hygienen ved at gjestene kun berører de serviettene de tar.

 

Tork Xpressnap® Ekstra Myk Dispenserserviett er ideell for serveringssteder som har fokus på bekvemmelighet og kvalitet.


Produkter i denne serien
Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Spennende nyheter fra Kristiania Gourmet

Vår lidenskap er bakervarer og vårt mål er å kunne tilby våre kunder spennende produkter av høy kvalitet, som er spesialprodusert for bruk i storhusholdning.

Artikkelbilde Skap ditt eget bakverk med deigemner

Ønsker du å servere godt og spennende brød og kutte matsvinnet? Da kan deigemner fra Lantmännen Unibake Norge være noe for deg! Med deigemner kan du servere gjestene dine fantastiske, varierte brød til enhver anledning.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Opplev noe unikt - Oppdag Namibia

Natures Reserve -ferske storfekjøtt fra Namibia. Unil + tilbyr Natures Reserve storfekjøtt fra Namibia.