Tork Rengjøringskluter i smarte forpakninger!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Søndag 29. januar kl. 05.00-09.00 vil det utføres vedlikehold. Du vil kunne handle som normalt, men ordrebekreftelser vil kunne bli forsinket i tidsrommet.
Bilde
Annonsørinnhold

Tork Rengjøringskluter i smarte forpakninger!

Våre fantastiske rengjøringskluter for W4 og W7. Effektiv og bærekraftig – både på kjøkkenet og i restauranten.

Profesjonelle resultater, uansett hvor tøffe utfordringene er.
Med Tork W4 og W7 får du kluter med samme pålitelige ytelse hver gang. Fordeler som økt ansattilfredshet, reduserte kostnader, forbedrede arbeidsforhold og at Tork Rengjøringsklut git 28 % lavere karbonfotavtrykk grunnet forbedringer i produksjonsprosessen*. Vår bestselger Allbrukskluten er nå OK Biobased sertifisert. Les mer om det her.

 

Effektivitet
Interfold- kluter med utmating av én om gangen lar deg ta kun de klutene du trenger, og bidrar til forbedret arbeidsflyt og redusert avfall.

 

Hygiene
Klutenes brettede design gjør det mulig med utmating av én om gangen, og gir enklere tilgang til kuter uten å måtte berøre dispenseren.

 

Bærekraft
Bærekraft inkluderes i alle ledd- rengjøringskluter med 28% redusert karbonavttrykk, emballasje laget av 100% resirkulert papp og 30% resirkulert plast, og nye biobaserte rengjøringskluter.

Du vil se at innerforpakningene våre har ett design, tydelig merket med de ulike sertifiseringene.

 

*Basert på en livssyklusanalyse utført av Essity og IVL Svenska Miljøinstituttet, verifisert i april 2021 og sammenliknet med Tork exeCLEAN® 2011.


Tork Rengjøringskluter

Artikkelbilde 3 forfriskende smaker i markedets mest bærekraftige vannemballasje!

Nyheten FreshWater fra CarePacks kommer i 100 % resirkulerbar kartong, og er et mye mer miljøvennlig alternativ enn vann i plastflasker.

Artikkelbilde Slukk tørsten med forfriskende Slurp

Sommeren er snart her! Det er sesong for å kose seg med en forfriskende slush – og nå kommer nyheten Slurp Tropisk!

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Santa Maria – tips og triks med kryddermix

FÅ MER UT AV MINDRE I EN TID MED BEHOV FOR FORENKLING OG RASKE LØSNINGER!

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.