Tid for dessert - Ostekake
I en hektisk hverdag kan det være fint med noen gode ferdigprodukter. Med kakedekor, en syrlig kirsebærgéle og friske urter kan du likevel friste dine gjester med en unik dessertopplevelse! Her har Vilde pyntet en ferdig oppdelt klassisk New York Cheesecake med tidløs og elegant "rød twist" sjokoladepynt og kirsebærgéle. Serveres med en smakfull kirsebærkompott ved siden av.
Extra glade gjester er god forretning
«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.
Tid for dessert - Ostekake
Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!
Høstens nye produkter fra Nortura PROFF!
Denne høsten introduserer vi Gilde Porchetta, en klassisk rett med italienske smaker, men laget av norsk råvare. I tillegg kommer to nye spennende produkter av kalv. Et helt nytt konsept fra oss er Gilde Ungsau der vi serverer råvarer fra norsk ungsau; bogknoke og bog i skiver. Vi lanserer også en fersk variant av vårt Livèchekylling salatkjøtt!
Sugerør
I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer til plastsugerør.
Bli bedre kjent med noen av våre leverandører
Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.