
Tid for dessert - Gulrotkake
Med små grep og litt kreativitet kan du servere unike ferdigkaker til dine gjester. Se hvordan Nora Krogstad forvandler to ferdige gulrotkaker til en stor fristelse ved hjelp av Philadelphia-smørkrem, sjokoladeblomster og friske urter.
Oppskrift
Bruk to stk gulrotkaker, stablet oppå hverandre for å få litt høyde.
Lag Philadelphia smørkrem, og smør opp så det blir en to lags kake. Dekorer gjerne kaken med kremen.
200 g smør
400 g Philadelphia kremost
500 g melis
3 ts vaniljesukker
½ vaniljestang frø
Zest og saft fra 1 sitron
Pisk smør, melis, vaniljesukker og vaniljestang hvitt og luftig. Rør inn Philadelphiaost, sitronsaft og zest, med k krok til Kenwood eller lignende. Viktig å ikke røre for mye, da kan den skille seg.
Philadelphia-smørkrem
Pynt med sjokoladeblomster og eventuelt ferske urter.
Kakedekor

Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.

Egg er en grunnleggende ingrediens på de fleste kjøkken, og det er både økonomisk og svært allsidig.

Smaksrike retter fra Rørosmeieriet. Rene og naturlige råvarer gir gode smaksopplevelser er Rørosmeieriet`s mantra. Her har vi satt sammen 3 retter – som kan nytes sammen eller hver for seg.

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!