 
    Tid for dessert - Gulrotkake
Med små grep og litt kreativitet kan du servere unike ferdigkaker til dine gjester. Se hvordan Nora Krogstad forvandler to ferdige gulrotkaker til en stor fristelse ved hjelp av Philadelphia-smørkrem, sjokoladeblomster og friske urter.
Oppskrift
Bruk to stk gulrotkaker, stablet oppå hverandre for å få litt høyde.
Lag Philadelphia smørkrem, og smør opp så det blir en to lags kake. Dekorer gjerne kaken med kremen.
200 g smør
400 g Philadelphia kremost
500 g melis
3 ts vaniljesukker
½ vaniljestang frø
Zest og saft fra 1 sitron
Pisk smør, melis, vaniljesukker og vaniljestang hvitt og luftig. Rør inn Philadelphiaost, sitronsaft og zest, med k krok til Kenwood eller lignende. Viktig å ikke røre for mye, da kan den skille seg.
Philadelphia-smørkrem
Pynt med sjokoladeblomster og eventuelt ferske urter.
Kakedekor
 Oppstartshjelpen
                Oppstartshjelpen
                Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!
 Årets nyheter
                Årets nyheter
                Her finner du inspirerende nyheter som gir alle kjøkken muligheten til å effektivisere driften, heve kvaliteten, og imponere gjestene.
 Pizzaekspertenes valg!
                Pizzaekspertenes valg!
                Visste du at pizza er Norges favorittmat? Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza!
 Hummus. Lite jobb, stor wow!
                Hummus. Lite jobb, stor wow!
                Hummus har for lengst tatt steget fra å være en nisjerett til å bli et fast innslag i de fleste menyer på mange kjøkken.
