Bilde

Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

 

Med små grep og litt kreativitet kan du servere unike ferdigkaker til dine gjester. Se hvordan Nora Krogstad forvandler to ferdige gulrotkaker til en stor fristelse ved hjelp av Philadelphia-smørkrem, sjokoladeblomster og friske urter.

 

Oppskrift

Bruk to stk gulrotkaker, stablet oppå hverandre for å få litt høyde.

 

 

Lag Philadelphia smørkrem, og smør opp så det blir en to lags kake. Dekorer gjerne kaken med kremen.

 

200 g smør
400 g Philadelphia kremost
500 g melis
3 ts vaniljesukker
½ vaniljestang frø
Zest og saft fra 1 sitron

 

Pisk smør, melis, vaniljesukker og vaniljestang hvitt og luftig. Rør inn Philadelphiaost, sitronsaft og zest, med k krok til Kenwood eller lignende. Viktig å ikke røre for mye, da kan den skille seg.

 

Philadelphia-smørkrem

 

Pynt med sjokoladeblomster og eventuelt ferske urter.

Kakedekor

 

 


Kaker

Pynt og dekor

Artikkelbilde Vinterens Kaffecocktails

Kaffe fungerer godt både varmt og kaldt, også om vinteren. I kombinasjon med honningbasert tequila får kaffen en rundere karakter, og drikkene kan egne seg både etter mat eller som et alternativ når man ønsker noe med litt mer dybde i smaken.

Artikkelbilde Draughtmaster Flex fra Ringnes

Et enkelt tappesystem fra Ringnes.

Artikkelbilde Kjøkkenutstyr fra ASKO Servering

Hos oss finner du et bredt utvalg kjøkkenutstyr! Vi tilbyr solide og funksjonelle produkter som tåler daglig bruk, og som gjør matlaging og servering mer effektivt.

Artikkelbilde Hummus. Lite jobb, stor wow!

Hummus har for lengst tatt steget fra å være en nisjerett til å bli et fast innslag i de fleste menyer på mange kjøkken.

Artikkelbilde Matskatter fra Røros & Østerdalen

Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!