Tid for dessert - Gulrotkake
Med små grep og litt kreativitet kan du servere unike ferdigkaker til dine gjester. Se hvordan Nora Krogstad forvandler to ferdige gulrotkaker til en stor fristelse ved hjelp av Philadelphia-smørkrem, sjokoladeblomster og friske urter.
Oppskrift
Bruk to stk gulrotkaker, stablet oppå hverandre for å få litt høyde.
Lag Philadelphia smørkrem, og smør opp så det blir en to lags kake. Dekorer gjerne kaken med kremen.
200 g smør
400 g Philadelphia kremost
500 g melis
3 ts vaniljesukker
½ vaniljestang frø
Zest og saft fra 1 sitron
Pisk smør, melis, vaniljesukker og vaniljestang hvitt og luftig. Rør inn Philadelphiaost, sitronsaft og zest, med k krok til Kenwood eller lignende. Viktig å ikke røre for mye, da kan den skille seg.
Philadelphia-smørkrem
Pynt med sjokoladeblomster og eventuelt ferske urter.
Kakedekor
Vinterens Kaffecocktails
Kaffe fungerer godt både varmt og kaldt, også om vinteren. I kombinasjon med honningbasert tequila får kaffen en rundere karakter, og drikkene kan egne seg både etter mat eller som et alternativ når man ønsker noe med litt mer dybde i smaken.
Kjøkkenutstyr fra ASKO Servering
Hos oss finner du et bredt utvalg kjøkkenutstyr! Vi tilbyr solide og funksjonelle produkter som tåler daglig bruk, og som gjør matlaging og servering mer effektivt.
Hummus. Lite jobb, stor wow!
Hummus har for lengst tatt steget fra å være en nisjerett til å bli et fast innslag i de fleste menyer på mange kjøkken.
Matskatter fra Røros & Østerdalen
Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!
