Tilbehøret som hever kvaliteten og sparer deg for tid

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Tilbehøret som hever kvaliteten og sparer deg for tid

Vi i Taga Foods lever for gode smaker og råvarer. Vi ønsker at gode råvarer skal være tilgjengelig for alle og at flest mulig skal få en god matopplevelse. Vi ønsker at ditt kjøkken skal kunne tilby kvalitetsprodukter samtidig som du sparer tid og ressurser. 

Taga er en betydelig leverandør av spansk og italiensk spekemat til det nordiske markedet. Taga ble etablert i 1994 – en etablering som var tuftet på forståelsen av hvordan matvanene våre endrer seg med ferieopplevelser, tapas og middelhavsmat. Taga har et godt internasjonalt nettverk med håndplukkede familievirksomheter som sikrer gode råvarer og produkter fra middelhavslandene.

 

Våre produkter er klare til konsum og passer perfekt i buffeten, i salaten og som tilbehør på alle slags retter. Er du interessert i å spare tid og samtidig opprettholde kvaliteten, anbefaler vi at du tester ut våre produkter.

 

Tips – Tapaslunch til mange på 20 minutter

 

Skal du lage Tapas eller en buffet anbefaler vi våre fantastiske tilbehørsprodukter. Fjern emballasjen på tomat, oliven, chorizo og tzatziki, bak focaccia, stek poteter og server sammen med serrano skinke, italiensk salami og aioli. Enkelt og greit uten at det er for mye jobb på kjøkkenet. 

 

Du har spart tid, samtidig som du leverer høy kvalitet hver gang.

 

 

Våre ovnsbakte tomater kommer fra Tyrkia som er en av storprodusentene av tomater i Europa. Disse er lett behandlet med urter, balsamico eddik og olje. Ovnsbaking av tomater er en tid- og ressurskrevende oppgave som sjelden blir gjort på kjøkkenet. Soltørkede tomater brukes i større grad grunnet mindre bearbeidelse. Våre tomater er ferdig bakte og har en frisk smak, god konsistens og en syrlighet som hever salaten, buffeten og pizzaen. Tomater har et stort bruksområde og hva er vel bedre enn at de er klare til bruk?

 

Oliven Chalkidiki kommer fra Halvøya Halkidiki i Hellas som er veldig kjente for sine oliven. Dette er fermenterte oliven som vi tilsetter olje og urter for å gjøre det eklere på kjøkkenet og klare til bruk. Fermentering av oliven beholder den ferske smaken og friskheten. Vi reiser mer og smaker nå oliven når vi er på ferie og får gode matopplevelser, men finner få alternativer på like ferske oliven når vi kommer hjem. Det beste med å kunne tilby ferske fermenterte oliven vil være å gjenskape opplevelsen dine kunder har opplevd på reise.

 

Tzatziki er en gresk spesialitet som har kommet til Norge for å bli. Laget på ekte gresk yoghurt og frisk agurk fra Trøndelag. Dette skaper en fantastisk smak som passer til stekt/grillet kjøtt og fisk, salater eller som en dipp. Passer godt i en buffet og blir et foretrukket tilbehør til dine retter.

 

Chorizo er noe vi alle kjenner til, passer som snacks, som forrett eller som tilbehør til hovedretten. Det beste vi vet er å steke chorizo med brunt sukker, balsamico eddik og rødvin. En slager på menyen uansett årstid. Dette er en ekte spansk chorizo laget på tradisjonell katalansk oppskrift. Må prøves og vi håper dine kunder liker denne. Har ditt kjøkken prøvd å servere fisk med sprøstekt chorizo?

 

Nettside: www.Taga.no

 

Mail: Post@Taga.no

 

Skippergata 14, 7042 Trondheim


Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Artikkelbilde Visste du at kaffefilter er et av de viktigste elementene for å få god kaffe?

Vi legger mye energi i å lage god mat fra gode råvarer, men tenker du på hvilke kaffefilter du bruker når du lager kaffe?

Artikkelbilde Ha spennende alkoholfrie alternativer på menyen!

Har du vært sjåfør, gravid eller av en annen grunn ikke drukket alkohol på restaurant eller byen? Det kan bli kjedelig å bare drikke brus eller alkoholfritt øl. Her har vi samlet noen ideer til alkoholfri drikke du kan ha på menyen.

Til kassen