Sammen skaper vi matglede
Kristiania Gourmet
Bilde
Annonsørinnhold

Spennende nyheter fra Kristiania Gourmet

Vår lidenskap er bakervarer og vårt mål er å kunne tilby våre kunder spennende produkter av høy kvalitet, som er spesialprodusert for bruk i storhusholdning.

Smak, estetikk, funksjon og innovasjon er viktige kriterier når vi velger ut nye produkter til vårt sortiment, men dialog med våre kunder er vel så viktig.

 

Våre kunder kan være trygge på at vi alltid gjør vårt beste for å imøtekomme deres forventninger, behov og ønsker i alle ledd.

 

Kristiania Gourmet samarbeider med blant andre Gray’s Bakery og PANESCOFOOD.COM. Sammen tilbyr vi innovative produktserier, spesielt produsert for storhusholdning.

 

Velkommen til oss, vi håper at vi sammen kan skape matglede. La deg friste av våre nylanseringer på ASKO, som nå ligger på kampanje.  

 

Se vår produktkatalog

Alle produktene vist under har 10% rabatt i kampanjeperioden!


Kampanjeprodukter fra Kristiania Gourmet
Artikkelbilde Glutenfrie bakervarer

Allergier, intoleranser og sensitive mager kan skape mye trøbbel og ubehag for den det gjelder. Kristiania Gourmet utvider sitt voksende sortiment med enda flere gluten- og laktosefrie bakervarer.

Artikkelbilde Hvorfor Greenway-Norge sine produkter?

Det viktigste i det daglige er at produktene er stabile og gode å spise og drikke av, på og med. Samtidig så er våre produkter på lag med naturen, og din bedrift kan stå rett i ryggen og vite at miljø, bærekraft og etisk handel er ivaretatt. Produktene hjelper deg med å øke omsetningen din og kunden blir glad for at dere har valgt en god løsning som er på lag med miljøet.

Artikkelbilde Renhold

Hygiene og renhold er avgjørende for den gode kundeopplevelsen

Artikkelbilde Hurra hurra hurra!

Når Norges nasjonaldag skal feires, hører iskrem og pølser med!

Artikkelbilde SLURP - fra Hennig-Olsen is

SLURP fra Hennig-Olsen er en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger.