Spennende leverandør på nøtter – Nytt design – lik smak

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Spennende leverandør på nøtter – Nytt design – lik smak

The Nuts Company utvikler og leverer innovative, spennende, sunne og gode nøtteprodukter til bedrifter, dagligvare, storhusholdning og arrangementer. De utvikler stadig nye produkter og finner frem til nye smaksvarianter. Produktene er av ypperste kvalitet hvor blandingsforholdene er likt på både nøtter og frukt.

Spennende smaker

The Nuts Company leverer et bredt spekter av snacksnøtter til storhusholdningen, der du finner Coatede nøtter i mange varianter av ypperste kvalitet – med smak av sweet chilli, paprika, rømme & løk og andre spennende smaker. Disse variantene ble laget for å gi barer, hoteller og restauranter et enda mer spennende utvalg mot sine kunder.

 

  Nuts_350.jpg  Nuts-2-350.jpg

 

De delikate, smarte og hygieniske 40g posene fås i 5 forskjellige varianter, alt fra rene nøtteblandinger til nøtter med frukt og mørk sjokolade. Disse passer utmerket som et mellommåltid og gir ekstra energi både på jobb og på tur.

 

The Nuts Company leverer også andre typer i forskjellige i kilos forpaktninger. Let’s go NUTS!

 

Se hele sortimentet til The Nuts Company her!

 

Produktbilder_stativ_nuts-company_400.jpg

 


Se The Nuts Company utvalg av nøtter

Artikkelbilde Nå kan du servere Tysklands beste rosé musserende (bokstavelig talt)

Von Buhl sin Prestige Sekt Rosé vintage 2014 ble kåret til Tysklands beste rose sekt i 2022 av det Tyske vininstituttet.

Artikkelbilde Tork Xpressnap® Serviettsystemer

Reduser forbruket og spar miljøet med Tork Xpressnap® serviettdispensere.

Artikkelbilde Hygiene og smittevern

Renhold er kanskje viktigere enn noen gang. For å få en bedre oversikt har vi i ASKO Servering laget en brosjyre med oversikt over produktene innenfor denne katagorien. Ta en titt i vår nye brosjyre!

Artikkelbilde Oatly har funnet opp havredrikken som skummer og smaker godt

Så du er barista? Så hyggelig. Vi er selskapet som fant opp havredrikken. Det er også ganske hyggelig. Nå har vi klart å lage en havredrikk du kan skumme, og som smaker helt fantastisk i kaffen.