Spennende leverandør på nøtter – Nytt design – lik smak

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Spennende leverandør på nøtter – Nytt design – lik smak

The Nuts Company utvikler og leverer innovative, spennende, sunne og gode nøtteprodukter til bedrifter, dagligvare, storhusholdning og arrangementer. De utvikler stadig nye produkter og finner frem til nye smaksvarianter. Produktene er av ypperste kvalitet hvor blandingsforholdene er likt på både nøtter og frukt.

Spennende smaker

The Nuts Company leverer et bredt spekter av snacksnøtter til storhusholdningen, der du finner Coatede nøtter i mange varianter av ypperste kvalitet – med smak av sweet chilli, paprika, rømme & løk og andre spennende smaker. Disse variantene ble laget for å gi barer, hoteller og restauranter et enda mer spennende utvalg mot sine kunder.

 

  Nuts_350.jpg  Nuts-2-350.jpg

 

De delikate, smarte og hygieniske 40g posene fås i 5 forskjellige varianter, alt fra rene nøtteblandinger til nøtter med frukt og mørk sjokolade. Disse passer utmerket som et mellommåltid og gir ekstra energi både på jobb og på tur.

 

The Nuts Company leverer også andre typer i forskjellige i kilos forpaktninger. Let’s go NUTS!

 

Se hele sortimentet til The Nuts Company her!

 

Produktbilder_stativ_nuts-company_400.jpg

 


Se The Nuts Company utvalg av nøtter

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Artikkelbilde Mer plantebasert med Jensen & Co

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.

Artikkelbilde Mochi! En iskald og spennende dessert på menyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.

Artikkelbilde Fargerike nyheter fra Santa Maria – Tortilla med 30% grønnsaker

Stå ut fra mengden med Santa Marias nye tortillaer bakt på grønnsaker og hvete! Tortillaene kommer i to smaksvarianter; gulrot og rødbete. Hver tortilla inneholder 30% grønnsaker, noe som gir et produkt med lekre farger og spennende smak.