
Snacking nyheter fra My Bakery
Minisnurrer Miksboks (pesto, pizza, emmentalerost)
Lekre små snurrer med godt og kjent fyll, laget med fin og delikat ren butterdeig. Passer på hotell buffeen, i kafédisken og i kantiner - allsidig produkt til mange anledninger.
Snurrene er vegetariske og clean label. Perfekte snackingprodukter med god holdbarhet. Tines før steking.
Minisnurrer
Mini tarteletter miksboks (eple-pære, solbær-eple, ananas-pasjonsfrukt)
Mini tartelettene er laget med fin og ren butterdeig, som gir ett unikt og fristende utseende. Her kommer tre nøye utvalgte og fristende smaker i en kartong. Disse tartelettene passer til mange anledninger og kan enkelt pyntes med friske bær for å variere. Hva er vel bedre enn en god kopp kaffe med en liten søt snack? Tines før steking.
Mini tarteletter
Lokalmat
Har du smakt våre flotte produkter fra Galåvolden Gård på Røros? Galåvolden Gård er Rørosregionens ledende produsent av iskremer, marengsbunner, pannekakerøre og vaffelrøre, samt pinnevaffel hvor egg og melk er fra egen gård.
Vi har plukket ut de flotte marengsbunnene som er perfekte til små pavlovaer og pinnevaffel som er en spennende måte å servere vår tradisjonsrike vaffel på. Server gjerne disse to produktene med supergod Rørosis.

Alle produktene fra Galåvolden Gård er merket som Matskatter. Er du nysgjerrig på flere av produktene fra Galåvolden Gård?
Lokalmat
Utvalgte produkter

Nytt EPD-nummer på 13 produkter fra Matbørsen. Se oversikt over alle produktene her.

Når sommeren melder sin ankomst, frister det med lett og smakfull mat som lar råvarene skinne. Vi har satt sammen friske sommersalater, laget med sesongens beste Matskatter!

På varme sommerdager ønsker vi oss friske, lette drinker, smoothies og desserter! Idun Industri sitt sortiment av frosne fruktpureer kommer i favorittsmakene pasjonsfrukt, mango, lime, jordbær og bringebær. Pureene tiner raskt og kommer i praktiske små porsjoner, for enkel dosering og minimalt med svinn.

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.