Bilde
Annonsørinnhold

Smashburger by Slåtto

Hva er det med Smashburger som gjør den så ekstremt populær?

Kunder melder så voldsom etterspørsel at vår Oslo- mann må stille opp i helgen for å få levert til kundene sine pga. stor pågang og derav tomme lagre. Reklameavdelingen på huset lager Smash- materiell på løpende bånd til nye og gamle kunder som ønsker å markedsføre Smashburger på menyen.   

 

Siden Slåtto begynte med Smashburger høsten 2023, har vi merket en raskt økende etterspørsel.  

 

Slåtto hamburgeremne SMASH

Brød, ost og garnityr

Hva skiller smash fra vanlig burger? 

+
Bilde

Tilberedning av SMASH burger (Foto: Slåtto)
Bilde
Tilberedning av SMASH burger (Foto: Slåtto)

Noe av suksessen med SMASHBURGER ligger i den såkalte Maillard-effekten, som er den ekstra brune og smakfulle stekeskorpen som oppstår når burgeren presses ned under steking og undersiden karamelliseres. Det gjør denne måten å steke på til en ny og spennende hamburgeropplevelse.

 

+
Bilde

(Foto: Slåtto)
Bilde
(Foto: Slåtto)

 

En smashburger bør helst lages dobbel slik at den kan bygges opp med godt tilbehør mellom lagene. Eksempler på dette er ost, bacon, sennep, sauser etc. Det blir til den saftigste burgeren du noen gang har smakt. Og variasjonene er mange. Se brosjyre her eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

Les katalogen her

 

 

 

 

Sauser og dressinger

Siden 1988 har hamburger vært en av grunnsteinene i Slåtto-sortimentet.
Spor etter dette kan blant annet sees gjennom 30 år gamle barnetegninger av nettopp hamburger på sjefens kontor.

 

+
Bilde

(Foto: )
Bilde
(Foto: )

Siden den gang er burgersortimentet blitt meget variert og det finnes løsninger for ethvert serveringssted.  Du kan velge mellom storfe, kylling, vegetar og fisk. Sammen med en rekke sauser og andre garnityrer, gir det uante muligheter til å skille seg ut som spisested.

 

Sjekk vareboka for å se flere Slåtto produkter  

Hamburger tradisjonell

 

+
Bilde

(Foto: Slåtto)
Bilde
(Foto: Slåtto)

Piff opp menyen din med noen saftige oppskrifter.
Disse passer like godt med storfekjøtt som kyllingfilet
.

 

+
Bilde

(Foto: Slåtto)
Bilde
(Foto: Slåtto)
  1. Zorba
    Homestyle Hamburger 170g/ Kyllingfilet

Tzatziki

Rødløk

Tomat

Sorte oliven

Crispy salat

Fetaost

Hamburgerbrød surdeig

 

 

+
Bilde

(Foto: Slåtto)
Bilde
(Foto: Slåtto)
  1. Crunchy
    Kyllingfilet eller Homestyle hamburger 170g
    Bacon
    Champignon
    Tomatskiver
    Panerte løkringer
    Paprika
    Sprø løk
    BBQ Blues saus
    Crispy salat
    Coleslaw
    Hamburgerbrød surdeig

     

    +
    Bilde

    (Foto: Slåtto)
    Bilde
    (Foto: Slåtto)
  2. Smashburger dobbel
    2x 80gr Slåtto hamburgeremne/ Angus emne

Burger topping

2 skiver bacon

Stekt gul løk

Tomatskiver

Sylteagurk

Litt sterk sennep er også spennende for de som liker det



+
Bilde

(Foto: Slåtto)
Bilde
(Foto: Slåtto)
  1. Blackbean veganburger med salsa
    Tomatsalsa m/ limejuice, salt og pepper
    Avokado i skiver

Rød løk
Crispy salat

Surdeigsbrød eller brioche brød

Tzatiki



 

+
Bilde

(Foto: Slåtto)
Bilde
(Foto: Slåtto)
  1. Fiskeburger med tare & ramsløk med råkost

Surdeigsbrød
Agurk skivet agurk i sukkerlake
Raspet eller skivet gulrot i sukkerlake
Fiskeburger med tare
Grillet paprika
Crispy salat
Remulade

 

Kylling, fisk, vegetar og vegan

Vi har en mengde oppskrifter på lager, og vi deler gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

www.slåtto.no


Artikkelbilde Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Meze fra Slåtto

En Fest for Sansene - Oppskrifter og Tips

Artikkelbilde Alkoholholdig drikkevare

Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.