
Utforsk en verden av småretter

Salomon Foodworld
Salomon er en av de store europeiske storkjøkken-spesialistene, kjent for å hvert år lansere meget innovative nyheter og konsepter. Fingerfood av høyeste kvalitet, produsert av ferske råvarer uten tilsetningsstoffer og kunstige smaksforsterkere, og bærekraftige nyheter innen plantebasert. Salomon bidrar med lønnsomme retter raskt tilberedt for dine gjester.
Populær snacking

Happy Buddha
Moderne og klassiske produkter fra Sørøst-Asia med fokus på thai og kinesisk mat. Produktene har rene råvarer av høy kvalitet med et minimum av tilsetningsstoffer.
Godbiter fra Asia

Lamb Weston
En av verdens ledende leverandører av frosne potetprodukter. Grunnlagt i 1950 som en liten familiebedrift har Lamb Weston bygget seg opp med fokus på kvalitet, innovasjon og service, og har med over 300 patenter fortjent sitt gode rykte som industripioner.
Innovative pommes frites

Haugen-Gruppen
Norges råeste kompetansehus på mat og drikke
Mat til mange skal være hyggelig og godt. Fra Haugen-Gruppen får du kvalitetsprodukter og økt kunnskap om utvikling av menyer, trender og inntjening. Vi hjelper deg å heve mat- og drikkeopplevelsene flere terningkast, uansett om du har ansvaret for et sted med hvite duker, kantine, bensinstasjon eller en institusjon. Alle i vårt salgsapparat er kokker og vinkelnere med erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.


Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Nytt EPD-nummer på 13 produkter fra Matbørsen. Se oversikt over alle produktene her.

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Se vårt utvalg av rødt og hvitt kjøtt, fra gourmetprodukter til rimeligere alternativer, tilpasset ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.