Smakfulle retter laget med reinsdyrkjøtt
Her er produktene som ble benyttet
Ønsker du oppskriftene? De finner du her:
TytteBBQ-saus til Reinsdyrburgeren
Ingredienser:
-
1 rødløk
-
2 ss olje
-
2 ss brunt sukker
-
300 g tyttebær (fryst kan brukes)
-
1,5 dl BBQ-saus
Fremgangsmåte:
-
Finhakk rødløken og fres den blank i olje.
-
Tilsett brunt sukker og la det smelte lett sammen med løken.
-
Rør inn tyttebær og la det småkoke til bærene begynner å løse seg opp.
-
Ha i BBQ-sausen og kok videre i 5–10 minutter til en fyldig saus.
-
Smak til med salt og eventuelt litt ekstra sødme eller syre.
Reinsdyrburger med blåmuggost og einebær-aioli
Ingredienser (4 porsjoner):
-
4 reinsdyrburgere
-
100 g Golvertind blåmuggost
-
4 burgerbrød
-
80 g syltet rødløk
-
80 g einerbær-aioli
Fremgangsmåte:
-
Stek reinsdyrburgerne til ønsket stekegrad.
-
Varm burgerbrødene lett i ovn eller panne.
-
Legg burgeren i brødet, topp med skiver av blåmuggost, einebær-aioli og syltet rødløk.
-
Server straks.
Reinsdyrragu på surdeigsbrød med neslepesto
Ingredienser (4 porsjoner):
-
300 g reinsdyrragu
-
4 skiver surdeigsbrød
-
100 g ost (f.eks. fast, smaksrik ost)
-
30 g brennesle (forvellt)
-
20 g neslepesto
Fremgangsmåte:
-
Varm reinsdyrraguen godt opp.
-
Rist eller stek surdeigsbrødet lett sprøtt.
-
Fordel raguen på brødskivene.
-
Topp med ost, brennesle og en liten skje neslepesto.
-
Serveres varm.
Brenneslepesto/ Neslepesto
Ingredienser:
-
2 dl ferske brennesleblader
-
1 dl nøtter (mandler, pinjekjerner eller valnøtter)
-
1 hvitløksfedd
-
Litt revet Bufar ost
-
Saft av ½ sitron
-
1 dl olivenolje
-
En klype salt
Fremgangsmåte:
-
Rist nøttene lett i en tørr panne på høy varme.
-
Kjør brennesle, hvitløk, ost og olivenolje i blender til en grov konsistens.
-
Tilsett nøttene og blend videre til ønsket tekstur.
– Bruk mer olje for en glatt pesto, mindre for en grovere variant. -
Smak til med sitronsaft og salt.
-
Alternativt kan du bruke morter hvis du ikke har blender.
Tartar av Finnmarksrein med Nduja-rømme og bær
Ingredienser (4 porsjoner):
-
200 g tartar av Finnmarksrein (finhakket)
-
8 krustader eller små knekkebrødbiter
-
80 g Nduja-rømme (rømme rørt med Nduja-pølse)
-
50 g rips eller tyttebær
- Sprøstekt løk, rødbeter og sylteagurk etter eget ønske
Fremgangsmåte:
-
Legg tartaren i små porsjoner på krustadene eller knekkebrødet.
-
Topp med en liten skje Nduja-rømme.
-
Pynt med rips eller tyttebær.
-
Server som små munnfuller/forrett.
Drikkevarer
Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.
Kjøkkenutstyr fra ASKO Servering
Hos oss finner du et bredt utvalg kjøkkenutstyr! Vi tilbyr solide og funksjonelle produkter som tåler daglig bruk, og som gjør matlaging og servering mer effektivt.
Utforsk en verden av småretter
I en verden med økende kostnader og bekymringer er det viktigere enn noen gang å kunne finne en måte å koble av og kose seg på, og da er det perfekt med noen gode snackingprodukter! Snacking er sosialt, enkelt og rimelig. Ved å tilby et godt utvalgt fra vårt rikholdige sortiment av snacking, dipper og andre godbiter øker du omsetningen, og får mer fornøyde kunder.
Pizzaekspertenes valg!
Visste du at pizza er Norges favorittmat? Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza!
Crispy Ribs
Lyst til å overraske gjestene med en ny vri på ribba? Vår egen markedskonsulent Tommy viser deg hvordan du lager crispy ribbeskiver, servert med asiatisk salat, sprø poteter og en fyldig blåmuggostsaus.