Bilde
Annonsørinnhold

Gjør deg klar til sommeren med Slush og Frappe

Vi introduserte slush her i landet i 1980, og siden 1990 har vi produsert slushprodukter på egen fabrikk i Stavanger.

MrSlush:
Slush kan beskrives som flytende vannis bestående av små iskrystaller i forskjellige smaker. Friske og populære vannis-produkter med naturlig aroma og farge i alle smaker unntatt i Blå Bringebær. 

 

Leveres på 5-literskanner og blandes ut med vann 1:4 før det helles på maskinen. Det vil si at du får 25 liter nydelig slush av en kanne

 
Slush Premix pære EDP 2166718 

 

Frappe Caramel EPD 4828703

 

Frappe Coffee EPD 4828653

 

Alle råvarer og emballasje er levert av europeiske leverandører.  

Klikk her for å se katalogen!


Produkter fra Slush Distribusjon
Artikkelbilde Ain't no thing like a chicken wing

I Vestfold Fugl er vi opptatt av å benytte hele kyllingen og slår nå et slag for vinger og klubber, en fantastisk råvare, som stadig flere kokker setter på menyen.

Artikkelbilde Linella

Kortreiste servietter produsert i Norge.

Artikkelbilde Fazer Yosa - oppdag den gode kraften i havre

Visste du at havre er et av de mest næringsrike og miljøvennlige matvarene fra planteriket? Og at den nordiske havren er ekstra kraftfull - så mye at den er ansett som den beste i verden?

Artikkelbilde Fresh opp din salatbar!

Fem-om-dagen, altså 500 gram med frukt og grønt hver eneste dag, har lenge vært malen for et normalt, sunt kosthold. Nå viser forskning at en salatbar i kantinen inspirerer til halvparten til lunsj.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO er en totalleverandør, noe som innebærer at vi også tilbyr nonfood-produkter. I sortimentet vårt vil du derfor finne en rekke produkter du kanskje ikke umiddelbart forbinder med oss.