SLURP - slush med fruktjuice og naturlige farger

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

SLURP - slush med fruktjuice og naturlige farger

Slurp fra Hennig-Olsen Is er neste generasjon slush! En forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger i samarbeid med Lerum. Nyheter! I år lanserer vi to nye smaker: Slurp Vannmelon og Slurp Ananas – begge uten tilsatt sukker!

Helt naturlige farger

Vi har ingen AZO-farger i Slurp-smakene, og det er vi stolte av. Ved bruk av frukt og grønnsaksjuice har vi klart å lage klare og rene farger som tydelig indikerer de ulike smakene – på en helt naturlig måte.

 

Miljøvennlig emballasje

Slurp-konsentratet kommer i 1,5 liter standard PET-flasker med pant. Disse inngår i standard panteordning og bidrar dermed til minimalt avfall og forsøpling av miljøet vårt. Husk å pante – alltid!

 

 

Landsdekkende serviceapparat

Du får den samme profesjonelle oppfølgingen på Slurp som ved salg av f. eks softis og milkshake fra Hennig-Olsen Is, uansett hvor du befinner deg i landet.

 

Slurp er et lønnsomt produkt

Til tross for et innhold naturlige råvarer kan vi tilby Slurp til en svært konkurransedyktig pris som bør gi alle kunder en brutto fortjeneste på minimum 80 %

 

 

Slurp-maskin.png

 

Slurp-maskin og tilbehør

Ønsker du å selge Slurp, eller vil vite mer?

Din nærmeste Hennig-Olsen Is-konsulent kan bistå med både egnet maskin og bord. Ta kontakt ved å klikke her.


SLURP fra Hennig-Olsen is

Artikkelbilde Her er fire gode produkter til din sommermeny

Hva er egentlig forskjellen på rømme og cremefraiche? Hvordan kan jeg bruke yoghurt i matlaging? Vi gir deg svarene og tips om hvorfor du bør benytte deg av disse populære produktene i sommer.

Artikkelbilde Il Primo One-Shot - passer alle størrelser utsalgssteder

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter. De har en unik kremaktig konsistens og fås i mange forskjellige smaksvarianter.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Sommerens beste kalde drikker med iskrem fra Hennig-Olsen

Med iskrem på menyen kan du trylle frem sommerens beste kalde drikker på 1-2-3. Skap en fristende iskremmeny med folkets favoritter som milkshake, smoothies og frappuccino! Alt du trenger i tillegg til iskrem er en blender og litt væske.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Til kassen