Bilde
Annonsørinnhold

SLURP - fra Hennig-Olsen is

SLURP fra Hennig-Olsen er en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger.

Produktet er utviklet i samarbeid med Lerum, og produseres på saftfabrikken deres i Sogndal. Vi liker å kalle SLURP neste generasjon slush.

 

Hvorfor velge SLURP?

 

SLURP er en helt unik smaksopplevelse
SLURP er laget med frisk og naturlig smak av frukt og bær, slik det virkelig smaker. Dette har vært ett av hovedfokusområdene mens vi har jobbet tett sammen med Lerum for å utvikle de ulike SLURP smakene.

 

Det er kun brukt naturlige farger i SLURP
Vi har ingen AZO farger i noen av SLURP smakene, og det er vi stolte av. Naturlighet er viktig for oss. Samtidig har vi ved bruk av naturlig frukt og grønnsaksjuice klart å få frem fine og klare farger som gir en tydelig indikasjon på smaken.

 

SLURP kommer i miljøvennlig emballasje
Vi tar miljøet på alvor og derfor kommer SLURP konsentrat på 1,5 liter standard PET flasker med pant. Disse inngår i standard panteordning og bidrar dermed til minimalt
avfall og forsøpling av miljøet vårt.

 

Hennig-Olsen har et
landsdekkende service- og salgsapparat
Du får den samme profesjonelle oppfølgingen på SLURP som ved salg av f.eks. softis og milkshake fra Hennig-Olsen, uansett hvor du befinner deg i landet.

 

SLURP er et svært lønnsomt produkt
Til tross for bruk av naturlige råvarer når det kommer til smak og farge, kan vi tilby
SLURP til en svært konkurransedyktig pris, som bør gi alle kunder en bruttofortjeneste på minimum 80%.


Forskjellige smaker med SLURP
Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Artikkelbilde Mørkbrent eller lysbrent?

Noen foretrekker mørkbrente kaffevarianter mens andre synes best om lysbrent kaffe. Det er smak og behag! Men hva består forskjellene i?

Artikkelbilde Fazer Yosa - oppdag den gode kraften i havre

Visste du at havre er et av de mest næringsrike og miljøvennlige matvarene fra planteriket? Og at den nordiske havren er ekstra kraftfull - så mye at den er ansett som den beste i verden?

Artikkelbilde Mr Slush

Vi introduserte slush her i landet i 1980, og siden 1990 har vi produsert slushprodukter på egen fabrikk i Stavanger.

Artikkelbilde Skap ditt eget bakverk med deigemner

Ønsker du å servere godt og spennende brød og kutte matsvinnet? Da kan deigemner fra Lantmännen Unibake Norge være noe for deg! Med deigemner kan du servere gjestene dine fantastiske, varierte brød til enhver anledning.