Slukk tørsten med forfriskende Slurp

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Slukk tørsten med forfriskende Slurp

Sommeren er snart her! Det er sesong for å kose seg med en forfriskende slush – og nå kommer nyheten Slurp Tropisk!

Ny smak lansert 1. mai: Slurp Tropisk

Nå finner du smaken Slurp Tropisk med tropisk smak av pasjonsfrukt, ananas og fersken! En frisk og god nyhet laget med en symfony av populære og etterspurte smaker fra varmere strøk. Slurp Tropisk gir et godt tilskudd til Slurp-porteføljen både i farge, smak og friskhet. 

 

Sluuuurp! Det er lyden av en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger. Slurp er den perfekte tørsteslukkeren, en stor hit blant barn og voksne. Sammen med Lerum, familiebedriften fra saftbygda Sogndal, har Hennig-Olsen skapt en unik smaksopplevelse i SLURP.

 

Slurp2_500 (002).jpg

 

 

Vi har en smak for alle

 

I Hennig-Olsen er vi opptatt av at alle skal finne noe de liker. Slurp finnes i hele 10 spennende og smakfulle varianter som du kan tilby dine kunder. Vi har alt i fra de klassiske smakene Cola og jordbær til de mer lekne smakene som pære og mango. Vi har nettopp kommet med nyheten Slurp iste fersken, nok en deilig Slurp med kun naturlige ingredienser. Vi har også en Slurp Vannmelon som er uten tilsatt sukker.

 

Slurp-3_500.jpg

 

 

 

4 grunner til å velge slurp

  • SLURP er et svært lønnsomt produkt
    Til tross for bruk av naturlige råvarer når det kommer til smak og farge, kan vi tilby SLURP til en svært konkurransedyktig pris, som bør gi alle kunder en bruttofortjeneste på minimum 80%.

 

  • Hennig-Olsen har et landsdekkende service- og salgsapparat
    Du får den samme profesjonelle oppfølgingen på SLURP som ved salg av f.eks. softis og milkshake fra Hennig-Olsen, uansett hvor du befinner deg i landet.

 

  • SLURP kommer i miljøvennlig emballasje
    Vi tar miljøet på alvor og derfor kommer SLURP konsentrat på 1,5 liter standard PET flasker med pant. Disse inngår i standard pante-ordning og bidrar dermed til minimalt avfall og forsøpling av miljøet vårt.

 

  • Det er kun brukt naturlige farger i SLURP. Vi har ingen AZO farger i noen av SLURP smakene, og det er vi stolte av. Naturlighet er viktig for oss. Samtidig har vi ved bruk av naturlig frukt og grønnsaksjuice klart å få frem fine og klare farger som gir en tydelig indikasjon på smaken.

 

 


Produkter

Artikkelbilde NYHET: RÅ Limejuice og RÅ Lemonjuice - ferdig presset

Kjære bartender! Hvis du trodde at du måtte presse Limejuice og Lemonjuice selv, så tro om igjen...

Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Artikkelbilde Nyheter denne våren!

Er du opptatt av trender og nyheter i serveringbransjen? Her har vi samlet noen utvalgte produkter fra noen av våre flinkeste leverandører. For februar-slippet kan vi friste med utrolig mange kule nyheter!

Artikkelbilde Engangshansker

Engangshansker har blitt enda mer vanlig de siste par årene, Vi har nitrilhansker, latexhansker og vinylhansker på lager.

Artikkelbilde Grønnere produkt fra JÆDER

Med 125års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er JÆDER en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer. I tillegg er vi en stolt leverandør av plantebaserte produkt.