Slukk tørsten med forfriskende Slurp

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Slukk tørsten med forfriskende Slurp

Nå er endelig mai her, det betyr at vi har mange varme dager i vente. Mai er måneden fylt med festdager, langhelger og bedre temperatur. Nå er det sesong for å kose seg litt ekstra med en forfriskende slush i varmen.

Sluuuurp! Det er lyden av en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger. Slurp er den perfekte tørsteslukkeren, en stor hit blant barn og voksne. Sammen med Lerum, familiebedriften fra saftbygda Sogndal, har Hennig-Olsen skapt en unik smaksopplevelse i SLURP.

 

Slurp2_500 (002).jpg

 

 

Vi har en smak for alle

 

I Hennig-Olsen er vi opptatt av at alle skal finne noe de liker. Slurp finnes i hele 10 spennende og smakfulle varianter som du kan tilby dine kunder. Vi har alt i fra de klassiske smakene Cola og jordbær til de mer lekne smakene som pære og mango. Vi har nettopp kommet med nyheten Slurp iste fersken, nok en deilig Slurp med kun naturlige ingredienser. Vi har også en Slurp Vannmelon som er uten tilsatt sukker.

 

Slurp-3_500.jpg

 

 

 

4 grunner til å velge slurp

  • SLURP er et svært lønnsomt produkt
    Til tross for bruk av naturlige råvarer når det kommer til smak og farge, kan vi tilby SLURP til en svært konkurransedyktig pris, som bør gi alle kunder en bruttofortjeneste på minimum 80%.

 

  • Hennig-Olsen har et landsdekkende service- og salgsapparat
    Du får den samme profesjonelle oppfølgingen på SLURP som ved salg av f.eks. softis og milkshake fra Hennig-Olsen, uansett hvor du befinner deg i landet.

 

  • SLURP kommer i miljøvennlig emballasje
    Vi tar miljøet på alvor og derfor kommer SLURP konsentrat på 1,5 liter standard PET flasker med pant. Disse inngår i standard pante-ordning og bidrar dermed til minimalt avfall og forsøpling av miljøet vårt.

 

  • Det er kun brukt naturlige farger i SLURP. Vi har ingen AZO farger i noen av SLURP smakene, og det er vi stolte av. Naturlighet er viktig for oss. Samtidig har vi ved bruk av naturlig frukt og grønnsaksjuice klart å få frem fine og klare farger som gir en tydelig indikasjon på smaken.

 

 


Produkter

Artikkelbilde Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske og langtidsholdbare produkter.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen - Råd og tips for deg som skal starte serveringssted

Å starte et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting som må på plass og som du må ha kontroll på før du kan åpne dørene. Vi i ASKO Servering har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde Alkoholfrie alternativer

Er du kjent med vårt store utvalg av alkoholfri drikke?

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Ikke rart de ble kåret til årets utfordrer og er nominert til årets produkt 2019 av ASKO og deres kunder!