Slukk tørsten med forfriskende Slurp

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Slukk tørsten med forfriskende Slurp

Nå er endelig mai her, det betyr at vi har mange varme dager i vente. Mai er måneden fylt med festdager, langhelger og bedre temperatur. Nå er det sesong for å kose seg litt ekstra med en forfriskende slush i varmen.

Sluuuurp! Det er lyden av en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger. Slurp er den perfekte tørsteslukkeren, en stor hit blant barn og voksne. Sammen med Lerum, familiebedriften fra saftbygda Sogndal, har Hennig-Olsen skapt en unik smaksopplevelse i SLURP.

 

Slurp2_500 (002).jpg

 

 

Vi har en smak for alle

 

I Hennig-Olsen er vi opptatt av at alle skal finne noe de liker. Slurp finnes i hele 10 spennende og smakfulle varianter som du kan tilby dine kunder. Vi har alt i fra de klassiske smakene Cola og jordbær til de mer lekne smakene som pære og mango. Vi har nettopp kommet med nyheten Slurp iste fersken, nok en deilig Slurp med kun naturlige ingredienser. Vi har også en Slurp Vannmelon som er uten tilsatt sukker.

 

Slurp-3_500.jpg

 

 

 

4 grunner til å velge slurp

  • SLURP er et svært lønnsomt produkt
    Til tross for bruk av naturlige råvarer når det kommer til smak og farge, kan vi tilby SLURP til en svært konkurransedyktig pris, som bør gi alle kunder en bruttofortjeneste på minimum 80%.

 

  • Hennig-Olsen har et landsdekkende service- og salgsapparat
    Du får den samme profesjonelle oppfølgingen på SLURP som ved salg av f.eks. softis og milkshake fra Hennig-Olsen, uansett hvor du befinner deg i landet.

 

  • SLURP kommer i miljøvennlig emballasje
    Vi tar miljøet på alvor og derfor kommer SLURP konsentrat på 1,5 liter standard PET flasker med pant. Disse inngår i standard pante-ordning og bidrar dermed til minimalt avfall og forsøpling av miljøet vårt.

 

  • Det er kun brukt naturlige farger i SLURP. Vi har ingen AZO farger i noen av SLURP smakene, og det er vi stolte av. Naturlighet er viktig for oss. Samtidig har vi ved bruk av naturlig frukt og grønnsaksjuice klart å få frem fine og klare farger som gir en tydelig indikasjon på smaken.

 

 


Produkter

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Artikkelbilde Tork- om å være bærekraftig utenfor eget hjem

Vårt engasjement innen bærekraft er basert på tre hovedområder hvor vi mener produktene og tjenestene våre vil gjøre størst forskjell. Vårt mål er å redusere vårt CO2 avtrykk med 33% innen 2030. Dette skal skje via innovative løsninger.

Artikkelbilde Essity - Har du sikret den nye hygienestandarden på ditt overnattingssted?

På campingplasser og overnattingssteder er høy hygienestandard en av de viktigste faktorene for å få gjestene til å trives og komme tilbake.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Til kassen