Bilde
Annonsørinnhold

Hent inspirasjon til en spenstig vegetarmeny

Slåtto og Sevan presenterer produkter og komplette menyer tilpasset ditt kjøkken. La deg inspirere av fargerike og spennende forslag.

Vi har lenge sett en trend mot at flere spisegjester ønsker å finne gode og vegetariske alternativer på menyen. Da helst noe mer kreativt og spennende enn det gamle tradisjonelle, bare «minus kjøtt». Vegetar er så mye mer enn det!

Er det vanskelig å navigere blant smaker, produkter og tilberedning, hjelper vi deg gjerne..

 

Velg blant ulike typer hummus, søtpotetfalafel, Blackbean Veganburger og flere sprøpanerte grønnsaker. Alle veganske og allergenfrie.

Det er enkelt, velsmakende, ofte raskt å tilberede – og alltid fantastisk.

 

For å piffe dette opp enda mer tilbyr Slåtto en bred range av dressinger og sauser. Men det hører en annen annonse til.

 

Kampanjetilbud

På kampanje har vi Slåtto Blackbean burger og Hummus Original fra Sevan.  Bruk disse varene sammen med frisk salat, en god salsa og kjenn den gode energien bre seg i kroppen. Blackbean er et særdeles godt og smakfullt vegan/ vegetaralternativ. Den er panert og forfritert i rapsolje og hovedingrediensen er sorte bønner med innslag av mais, potet og krydder. Inneholder hverken egg eller melk, og kan derfor nytes som del av et vegansk måltid.

 

Hummus Original er en ekte, fersk hummus av kremede kikerter og sesampasta. Hummus er rik på protein og god til vegetarretter, som forrett og pålegg og dip til grønnsaker og til grillet eller stekt mat.

Smaker fra det arabiske/libanesiske kjøkken passer perfekt til bølgen av vegetar-og veganmat som vokser frem. Glutenfritt, laktosefritt og Vegansk. For mer inspirasjon les vår Meze konseptbrosjyre på vår hjemmeside.  Slatto_Meze_Konseptbrosjyre_2021_WEB.pdf (slaatto.no)

Blackbean_900x600.jpg

 

Andre menyforslag:

 

Falafelburger Søtpotet med frisk salat, syltet paprika, tzatziki og hummus original i brioche brød. Severes med sprøpanert brokolli og blomkål ved siden av eller som appetizer.

Falafelburger_gronnsaker_900x600.jpg

 

Wrap med Falafel Søtpotet burger skjært i skiver med frisk salat og hummus original, eller spicy om du skal være litt edgy.

Wrap_falafelburger skivet_900x600.jpg

 

Falafel servert som salat med Hummus Spicy

Falafel_salat_spicy hummus_900x600.jpg

 

Hummus original som dip til grønnsaker

Hummus original_900x600.jpg

 

Hummus Spicy som dip og tilbehør

Hummus Spicy_900x600.jpg

 

Falafel og hummus original servert med fin bulgur, oppkuttede grønnsaker og Ajvar mild i libabrød.

Falafel_libabrød_900x600.jpg

 

 

Gå inn på vår nettside for mer informasjon om Slåtto og våre produkter www.slåtto.no

 

Ta kontakt med oss for å finne ut hva som passer ditt kjøkken!

 


Vegetarprodukter fra Slåtto

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Lokalmat er tradisjon, kvalitet og matglede!

Vi har over 1.800 lokalmatprodukter. Sett lokalmat på menyen!

Artikkelbilde Sett øl til mat

Aass Bryggeri gir sine beste anbefalinger for å sette øl til mat.