Bilde
Annonsørinnhold

Smarte løsninger, god butikk og veldig godt

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Pizza er god butikk

Ønsker du å komme i gang med pizza, men mangler utstyr? Mangler du kompetanse og plass? Du gjør ikke det, vet du. Eller er du allerede rå på pizza med topp utstyr, men trenger inspirasjon til nye oppskrifter?

 

 

Slåtto har alle løsninger for ethvert sted som ønsker å servere pizza til sine kunder. Av restaurantkvalitet. Alt av spennende garnityr, ost, sauser og bunner til å sette deg i gang. Enten om du vil bake ut selv med vår italienske deigbolle eller med ferdige rå pizzabunner - med eller uten saus. Amerikanske eller italienske, runde eller gastronormtilpasset. Om du vil ha prebakte bunner eller en ferdig garnert pizza som tas opp fra frys og serveres rykende fersk fra ovnen etter 4 minutter. Null svinn, god butikk og fornøyde kunder.

 

Bunner og ferdigpizza

Opplæring og salg

I tillegg til å ha en rekke garnityr og sauser, tilbyr Slåtto også opplæring og veiledning til produktløsninger, produksjon og salg. Kunder kan også få hjelp til utforming av reklame,  salgsmateriell og menyer.

 

En grov nyhet

Tidlig i 2024 var Slåtto ute med å introdusere en grov pizzabunn til markedet. Denne er nøkkelhullsmerket og ligger på ¾ av grovhetsskalaen. Vi har sett at kunder først har vært skeptisk til grove bunner. Forventingen er nok at grovt mel er litt traust og tungt å tygge. Derimot har vi opplevd at folk er blitt overrasket over den saftige konsistensen og smaken i bunnen. Den er jo supergod! » sier DS i Oslo, Ronny Aarstad.

 

Det handler om å kunne tilby kundene sine et valg. Å kunne velge mellom pizza med grov eller vanlig bunn burde være like naturlig som å ha et glutenfritt alternativ på menyen.

 

 


Å garnere en grov pizzabunn gjøres helt likt som en tradisjonell bunn. Men fordi det grove kornet setter noe mer smak, vil det være godt å bruke garnityr med mye smak. Som grillede grønnsaker og marinerte biffstrimler, sier Ronny. Bunnen er prebakt, dvs at bunnen er ferdig hevet og stekt i pizzapanner og deretter fryst. Kjøkkenet vil derfor ikke ha noe svinn ettersom du kun tar opp det du skal ha der og da. Pizzaen gjør seg ferdig i ovnen på ca 230 grader i 5-6 minutter.

 

 

 

 

Noen spenstige tips til garnering av grov pizzabunn.  

 

Pizza 1
Creme fraiche, gressløk, Slåtto pizzamix ost, grillet rosenkål, Slåtto stekt ternet bacon, fersk timian etter stek.

 

Pizza 2
Tomatsaus, Slåtto pizzamix ost, Slåtto grillet stir -fry grønnsaker, Slåtto marinert biffkjøtt, press fersk lime etter stek

 

Pizza 3
Tomatsaus, Slåtto pizzamix ost, Slåtto grillet stir -fry grønnsaker.
Etter steking: Legg på ruccola, marinerte soltørket tomat, fetaost, ristet pinjekjerner.  Press fersk lime før servering

 

Pizza 4 
Creme fraiche, Slåtto mozzarella, biter av spekeskinke, artisjokkhjerter delt i fire.
Etter steking: ruccula, tynne skiver av manchego ost dryss og fersk oregano

 

For en god pizzasaus, følg fremgangsmåte for riktig blanding
https://slaatto.no/produkter/pizzasaus-caesar/

 

Garnityrer

Noe å tenke på for deg som skal garnere pizza :

 

  • En pizza bør ikke ha større total varekost enn ca 2- 2,50kr pr. cm i diameter. Eks: ca 80-100,- for en 40 cm.
  • En pizza blir ikke nødvendigvis bedre av å øke mengden garnityr. Bruk de anbefalte mengder.
  • 70 % av totalinntrykket får dine gjester gjennom synsopplevelser, pizzaen må derfor se appetittlig ut.
  • For mye ost fjerner mye av smaken fra saus, krydder og garnityr. Bruk de anbefalte mengder.
  • Vær nøye med å fordele garnityret jevnt utover hele pizzaen. Unngå å plassere f.eks. osten på midten av bunnen for så å fordele den utover, dette fører lett til at bunnen blir “flatklemt” på midten når luften presses ut.
  • Av samme grunn - unngå å bruke for mye garnityr.
  • En 2 cm deigkant/skorpe rundt pizzaen utgjør ca 17 % av flateinnholdet.

 

 

 

Sauser, dressinger og krydder


Sjekk ut vår pizzaguide for flere tips, triks, oppskrifter, og mye annet pizzasnacks. 

 


Artikkelbilde Smarte løsninger, god butikk og veldig godt

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Artikkelbilde Slik løfter du desserten med pynt – tips fra konditor Hedda Frederiksen

Det er detaljene som lokker øynene litt ekstra, og den store forskjellen mellom en fristelse som blir lagt på asjetten eller blir stående bak glasset. Konditor Hedda Frederiksen deler sine beste tips til hvordan du kan bruke pynt fra Bako til å fremheve både smak og håndverk. 

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!

Artikkelbilde Havrotto med Den Sorte Havre!

Laget på havre i stedet for ris, har den et moderne uttrykk og en kortere koketid enn tradisjonell risotto. Det betyr raskere servering og bedre flyt i travle perioder. Samtidig er havre et rimelig og næringsrikt råvarevalg som gir god metthetsfølelse og høy kvalitet – perfekt som dagens rett eller i større porsjoner.

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!