I helgen denne uka, fra fredag 30. august kl. 18:00 og ut søndag 1. september gjør vi større forbedringer av våre systemer og askoservering.no vil kunne oppleves som ustabil i denne perioden. Vi oppfordrer derfor til å gjennomføre bestillinger før fredag 30. august kl. 18:00.
Bilde
Annonsørinnhold

Smarte løsninger, god butikk og veldig godt

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Pizza er god butikk

Ønsker du å komme i gang med pizza, men mangler utstyr? Mangler du kompetanse og plass? Du gjør ikke det, vet du. Eller er du allerede rå på pizza med topp utstyr, men trenger inspirasjon til nye oppskrifter?

 

 

Slåtto har alle løsninger for ethvert sted som ønsker å servere pizza til sine kunder. Av restaurantkvalitet. Alt av spennende garnityr, ost, sauser og bunner til å sette deg i gang. Enten om du vil bake ut selv med vår italienske deigbolle eller med ferdige rå pizzabunner - med eller uten saus. Amerikanske eller italienske, runde eller gastronormtilpasset. Om du vil ha prebakte bunner eller en ferdig garnert pizza som tas opp fra frys og serveres rykende fersk fra ovnen etter 4 minutter. Null svinn, god butikk og fornøyde kunder.

 

Bunner og ferdigpizza

Opplæring og salg

I tillegg til å ha en rekke garnityr og sauser, tilbyr Slåtto også opplæring og veiledning til produktløsninger, produksjon og salg. Kunder kan også få hjelp til utforming av reklame,  salgsmateriell og menyer.

 

En grov nyhet

Tidlig i 2024 var Slåtto ute med å introdusere en grov pizzabunn til markedet. Denne er nøkkelhullsmerket og ligger på ¾ av grovhetsskalaen. Vi har sett at kunder først har vært skeptisk til grove bunner. Forventingen er nok at grovt mel er litt traust og tungt å tygge. Derimot har vi opplevd at folk er blitt overrasket over den saftige konsistensen og smaken i bunnen. Den er jo supergod! » sier DS i Oslo, Ronny Aarstad.

 

Det handler om å kunne tilby kundene sine et valg. Å kunne velge mellom pizza med grov eller vanlig bunn burde være like naturlig som å ha et glutenfritt alternativ på menyen.

 

 


Å garnere en grov pizzabunn gjøres helt likt som en tradisjonell bunn. Men fordi det grove kornet setter noe mer smak, vil det være godt å bruke garnityr med mye smak. Som grillede grønnsaker og marinerte biffstrimler, sier Ronny. Bunnen er prebakt, dvs at bunnen er ferdig hevet og stekt i pizzapanner og deretter fryst. Kjøkkenet vil derfor ikke ha noe svinn ettersom du kun tar opp det du skal ha der og da. Pizzaen gjør seg ferdig i ovnen på ca 230 grader i 5-6 minutter.

 

 

 

Ost

 

Noen spenstige tips til garnering av grov pizzabunn.  

 

Pizza 1
Creme fraiche, gressløk, Slåtto pizzamix ost, grillet rosenkål, Slåtto stekt ternet bacon, fersk timian etter stek.

 

Pizza 2
Tomatsaus, Slåtto pizzamix ost, Slåtto grillet stir -fry grønnsaker, Slåtto marinert biffkjøtt, press fersk lime etter stek

 

Pizza 3
Tomatsaus, Slåtto pizzamix ost, Slåtto grillet stir -fry grønnsaker.
Etter steking: Legg på ruccola, marinerte soltørket tomat, fetaost, ristet pinjekjerner.  Press fersk lime før servering

 

Pizza 4 
Creme fraiche, Slåtto mozzarella, biter av spekeskinke, artisjokkhjerter delt i fire.
Etter steking: ruccula, tynne skiver av manchego ost dryss og fersk oregano

 

For en god pizzasaus, følg fremgangsmåte for riktig blanding
https://slaatto.no/produkter/pizzasaus-caesar/

 

Garnityrer

Noe å tenke på for deg som skal garnere pizza :

 

  • En pizza bør ikke ha større total varekost enn ca 2- 2,50kr pr. cm i diameter. Eks: ca 80-100,- for en 40 cm.
  • En pizza blir ikke nødvendigvis bedre av å øke mengden garnityr. Bruk de anbefalte mengder.
  • 70 % av totalinntrykket får dine gjester gjennom synsopplevelser, pizzaen må derfor se appetittlig ut.
  • For mye ost fjerner mye av smaken fra saus, krydder og garnityr. Bruk de anbefalte mengder.
  • Vær nøye med å fordele garnityret jevnt utover hele pizzaen. Unngå å plassere f.eks. osten på midten av bunnen for så å fordele den utover, dette fører lett til at bunnen blir “flatklemt” på midten når luften presses ut.
  • Av samme grunn - unngå å bruke for mye garnityr.
  • En 2 cm deigkant/skorpe rundt pizzaen utgjør ca 17 % av flateinnholdet.

 

 

 

Sauser, dressinger og krydder


Sjekk ut vår pizzaguide for flere tips, triks, oppskrifter, og mye annet pizzasnacks. 

 


Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Bli bedre kjent med noen av våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Meze fra Slåtto

En Fest for Sansene - Oppskrifter og Tips

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.