
Extra glade gjester er god forretning
En hamburger er ikke lenger bare en hamburger, - det er en meny. Så også pizza, wraps, hvitt kjøtt, potet og en rekke andre retter. Alle har de funnet veien inn på selv de fineste restauranter og kokker over hele landet kappes om å servere «den beste». Det er viktig å få rykte på seg for nettopp å servere det lille ekstra. Dette preger nå også hurtigmatmarkedet i stadig større grad. Slåtto har vært, - og er en pådriver i denne utviklingen.
Hamburger & kylling
Extra spennende smaker
Riktig garnityr og råvarer løfter smaksopplevelsen. En god dressing og friskt grønt, - bidrar til opplevelsen av et komplett måltid. Et supplement til smaken av kjøtt, fugl eller fisk. Ikke bare smaker det godt, det er også et sukkertøy for øyet. Våre gjesters forventinger er høye, men når det du får servert overgår disse, så har man fornøyde og lojale gjester. De kommer gjerne tilbake og deler sin opplevelse i sitt nettverk. Sånt blir det god forretning av.
Tilbehør & grønnsaker
Extra mangfold på menyen
Mange spisesteder har et større salgspotensiale ved å tilby en bredere meny. Dagens gjester vil ha valg. De har preferanser, smaker og trender som bare kan møtes gjennom en rikholdig meny. Vegetar har kommet for å bli, og vil antagelig bare vokse. Halal er etablert som en opplagt del av menyen. Andre har utfordringer med diett eller smakspreferanser som bare kan møtes med flere valgmuligheter. Slåttos «Det Lille Extra» konsept gjør dette mulig. Nøye utvalgte råvarer som kan serveres og kombineres på nye måter.
Extra enkelt
Konseptet «Det Lille Extra» er utviklet med kokken i tankene. En genial krysskobling av råvarer og tilbehør gjør det enkelt å tilby en omfattende meny. Det blir lett å utvikle menyer med flere retter. Som for eksempel en Hamburger, en kyllingburger eller en wrap med «BBQ» eller «Crunchy Style». Slåtto tilbyr et komplett sortiment for en bred meny. Men mer enn det, i konseptet ligger også opplæring, monteringsanvisninger og markedsføringsmateriell.
Sauser & dressinger
Kjøtt & vegetar
Det Lille Extra tips
Slåtto tilbyr «Det Lille Extra» basert på et stort utvalg menyalternativer. Trykk på lenken for brosjyre og mer informasjon
DLE_brosjyre_2025_folder_Web.pdf
Ta kontakt med din lokale fagkonsulent for opplæring og materiell, og mange flere tips tilpasset nettopp ditt behov.
Trykk her for en oversikt over Slåtto sitt landsdekkende salgsapparat.

Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Smaksrike og digge tygg fra Røros – perfekt til aperitiffen. Rørosmeieriet vekker appetitten og egner seg godt både til aperitiffen, som forrett eller til tapasbordet.

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.