
Frisk skagenrøre – en klassiker på menyen
Ingredienser:
- Reker
- Majones
- Sterk sennep
- Cayennepepper
- Fersk dill
- Sitron
- Rognkjeksrogn
- Lodderogn sort
- Vårløk
- Crisp salat
- Ferske egg
- Agurk
Fremgangsmåte:
Start med å ha godt avrente reker i en bolle. Vend inn majones og smak til med en liten skje sterk sennep for å få frem dybden i smaken. Tilsett en klype cayennepepper og rikelig med finhakket, fersk dill.
Press over litt sitronsaft og rør det hele godt sammen. Finhakk vårløk og vend den inn til slutt. Smak til med mer sitron hvis du ønsker litt ekstra syre.
Server skagenrøren i en liten skål sammen med grillet, grovt brød, ferskkokte egg delt i to, sprø crispsalat, tynne agurkskiver og ekstra sitronbåter ved siden av. Topp røren med en skje rogn – bruk gjerne både lodderogn og rognkjeksrogn – og litt ekstra dill for en frisk finish.
Alternativt kan du servere skagenrøren rett på grillet brød som en åpen sandwich – perfekt for sommerlunsj på menyen!
Skagenrøre
Godt brød

Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Vår emballasjeserie, Bako Standard, har eksistert i over 20 år. Den har vært et fast inventar hos bakerier og konditorier over hele Norge. Det elegante emblemet, som oser av kvalitet og ekte håndverksprodukter, har fraktet kaker og bakst fra bakerier til fornøyde kunder i årevis.

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.