Frisk skagenrøre – en klassiker på menyen
Ingredienser:
- Reker
- Majones
- Sterk sennep
- Cayennepepper
- Fersk dill
- Sitron
- Rognkjeksrogn
- Lodderogn sort
- Vårløk
- Crisp salat
- Ferske egg
- Agurk
Fremgangsmåte:
Start med å ha godt avrente reker i en bolle. Vend inn majones og smak til med en liten skje sterk sennep for å få frem dybden i smaken. Tilsett en klype cayennepepper og rikelig med finhakket, fersk dill.
Press over litt sitronsaft og rør det hele godt sammen. Finhakk vårløk og vend den inn til slutt. Smak til med mer sitron hvis du ønsker litt ekstra syre.
Server skagenrøren i en liten skål sammen med grillet, grovt brød, ferskkokte egg delt i to, sprø crispsalat, tynne agurkskiver og ekstra sitronbåter ved siden av. Topp røren med en skje rogn – bruk gjerne både lodderogn og rognkjeksrogn – og litt ekstra dill for en frisk finish.
Alternativt kan du servere skagenrøren rett på grillet brød som en åpen sandwich – perfekt for sommerlunsj på menyen!
Skagenrøre
Godt brød
Frisk skagenrøre – en klassiker på menyen
Lite slår en frisk og kremet skagenrøre når sola skinner og sommersesongen er på sitt beste. Denne varianten, pisket sammen av kjøkkensjef Trond Åm, er perfekt til småretter, smørbrød eller sommerens selskaper – klassikeren kombinerer sjømat og syre med en rund og fyldig dressing.
For en travel hverdag på kjøkkenet
En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.
Snacking nyheter fra My Bakery
Snacking nyheter fra My Bakery (smakfulle snurrer, delikate søte tarteletter) og lokalmat fra Galåvolden Gård.
Fairtrade – et enkelt valg for rettferdig handel
I vårt sortiment finner du et bredt utvalg Fairtrade-merkede varer – godt egnet til servering i ulike sammenhenger, både til ansatte, gjester og samarbeidspartnere.
