
Frisk skagenrøre – en klassiker på menyen
Ingredienser:
- Reker
- Majones
- Sterk sennep
- Cayennepepper
- Fersk dill
- Sitron
- Rognkjeksrogn
- Lodderogn sort
- Vårløk
- Crisp salat
- Ferske egg
- Agurk
Fremgangsmåte:
Start med å ha godt avrente reker i en bolle. Vend inn majones og smak til med en liten skje sterk sennep for å få frem dybden i smaken. Tilsett en klype cayennepepper og rikelig med finhakket, fersk dill.
Press over litt sitronsaft og rør det hele godt sammen. Finhakk vårløk og vend den inn til slutt. Smak til med mer sitron hvis du ønsker litt ekstra syre.
Server skagenrøren i en liten skål sammen med grillet, grovt brød, ferskkokte egg delt i to, sprø crispsalat, tynne agurkskiver og ekstra sitronbåter ved siden av. Topp røren med en skje rogn – bruk gjerne både lodderogn og rognkjeksrogn – og litt ekstra dill for en frisk finish.
Alternativt kan du servere skagenrøren rett på grillet brød som en åpen sandwich – perfekt for sommerlunsj på menyen!
Skagenrøre
Godt brød
Se flere gode tilbud i sommerens kampanjeblad her


Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Snacking nyheter fra My Bakery (smakfulle snurrer, delikate søte tarteletter) og lokalmat fra Galåvolden Gård.

Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.

Nortura PROFF lanserer nye, spennende produkter i mai. Gilde lanserer burgeremner i perfekt smash-størrelse – ideelt for sommerens grilling. Prøv også den nye Ajour-gryta med kylling og mild karri, serveringsklar og perfekt til arrangementer. Nå får du også ferdig grillet salatkjøtt av saftig Livèchekylling!