Bilde

Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.

Vårt varierte utvalg av sjømatprodukter skal bidra til at ditt serveringssted kan imponere og tilfredsstille gjestene! Blant våre produkter finner du et rikt utvalg av både frosne og ubearbeidede fisk- og skalldyrprodukter som passer perfekt til å skape autentiske og smakfulle retter. Vi tilbyr også et bredt spekter av bearbeidede sjømatvarer og delikatesser konservert i lake, for å gi din meny en ekstra dimensjon av smak og kreativitet. Utforsk våre produkter og oppdag nye måter å berike ditt kulinariske tilbud på!

 

Ferske fiskeprodukter på menyen!

Tilby dine kunder ferske fiske- og sjømatprodukter fra vårt sortiment. Du vil finne fileter av ulike fiskearter, bearbeidede fiskeprodukter som fiskekaker og puddinger, skalldyr som reker, scampi og krabbe, blåskjell og krepsehaler.

 

Se vårt utvalg av fersk fisk og skalldyr her

 

Fiskeprodukter

I sortimentet av dypfryste fiskeprodukter finner du fileter, fiskeburgere, fiskepudding, klippfisk, ulike typer panerte porsjonsstykker, krabbe, scampi, hval og fiskegrateng – for å nevne noe.

 

Se alle dypfryste fiskeprodukter her

Vi har i tillegg tilbehør til sushi, for eksempel wasabi og ingefær.

 

Pålegg

Fiskepålegg har en selvskreven plass på enhver buffet, enten det er ulike typer sild, peppermakrell, røkt laks eller reker. Her blir utvalget stadig større, noe som også reflekteres i sortimentet.

 

Se fiskepålegg her

 


Fisk og skalldyr

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er en grunnleggende ingrediens på de fleste kjøkken, og det er både økonomisk og svært allsidig.

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Førstehjelp for kjøkken

Førstehjelp er en viktig del av kjøkkenutstyret. I et restaurantkjøkken er risikoen for kuttskader og brannskader stor fordi tempoet ofte er høyt. Derfor er det viktig å ha riktig førstehjelpsutstyr, som er brukervennlig og lett tilgjengelig.

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.