Har du sett våre 100 tips og triks med kryddermix? I tillegg til våre fantastiske produkter, jobber Santa Maria kontinuerlig med å tilby løsninger og konsepter for våre kunder.
Mange serveringsteder har mangel på arbeidskraft og utfordringer med å lære opp nye medarbeidere. Dette krever løsninger og verktøy, som skaper kontinuitet og et jevnt resultat uten alt for mye opplæring.
Dipper og dressinger kan brukes til å løfte allerede godt likte retter, uten at menyen behøver å endres. Bruk rester av rømme eller majones som base, og lek deg med det du har tilgjengelig av krydder og urter. Minimer selvkosten, og kombiner våre kryddermikser med rimelige råvarer i sesong.
Med 100 tips og triks med kryddermix håper vi å inspirere til akkurat dette.
BBQ SAUCE & RUB MIX CHIMICHURRI
EPD: 5202684
Chimichurri er en sterk klassiker fra Sør-Amerika som har blitt veldig populær som tilbehør eller topping. Kan brukes tørt eller vått ved å blande 1 del krydder, 1 del varmt vann og 1 del olivenolje. Chimichurri kan også brukes som tørt krydder på flere smarte måter:
- Bruk tørr som en rub på oksekjøtt, svin og kylling.
- Bland i panko og topp fiskegratengen.
- Lag Chimichurri-aioli med majones og hvitløk.
- Gir fin farge og smak til fisk.
- Brukes i bakverk som rundstykker, i «salte» vafler, pannekaker og knekkebrød.
- Krydre og bak grønnsaker og poteter.
- Krydre krutonger.
- Ha i ris etter koking.
- Bruk som smaksetter i salatdressing.
CHILI & MANGO SEASONING MIX
EPD: 4818019
Søt og sterk krydderblanding, perfekt for å lage din egen majones eller rømmebaserte dressing, eller vinaigrette med asiatisk preg.
- Bland med Chunky Salsa for en fruktig og hot salsa.
- Bland med Original BBQ Sauce for en eksotisk BBQ saus.
- Kok med ris til søramerikansk og karibisk mat.
- Krydre burger.
- Bruk i dressing til salater eller bowls.
- Lag din egen Mango & Chili-majones.
- Bland med BBQ Glaze og stek strimlet biff til fyll i wrap og salat.
- Bland i panko for en krydret panering
PICKLING SPICE MIX
EPD: 4577714
Et genialt hjelpemiddel for rask sylting av grønnsaker! Pickling Spice Mix er en balansert blanding av salt, sukker, sitronsyre, limejuicepulver og litt oregano. Grønnsakene får intens farge, og blir til dekorativt og smakfullt tilbehør og topping.
- Bruk 60 gram krydder til 1 kg grønnsaker.
- Tilsett et par dråper lime for ekstra frisk smak.
- Sylt på 20 minutter, eller oppbevar over natten på kjøl.
- Bruk den til å sylte: Rødløk, sjalottløk, purreløk, ingefær, gurkemeie, sitron, rødbeter, gulrot, rødkål, og pastinakk.
- Bruk den til en syrlig agurksalat.
- Kna den inn i finskåret kål og tilsett majones og oregano.
- Bak rotgrønnsaker – avkjøl og legg i Pickling Spice Mix.
- Frys ned ferdig syltet rødløk, så har du alltid tilgjengelig.