
Sandwich som setter smak på menyen

Meatball Sandwich med kyllingkjøttboller og marinarasaus, toppet med parmesan og basilikum.
Kyllingkjøttboller

Korean Style Sandwich med kyllingstrimler, black pepper glace og sesamfrø.
Kylling og glace

Laksesandwich med fetakrem, på glutenfritt rugbrød.
Laks og feta

Panini med kylling og pesto, eller salami og ost.
Steinovnsbakt Panini
Brød og rundstykker til sandwich og påsmurt

Softis fra Hennig-Olsen er en sikker vinner med høy lønnsomhet. Med deres nye softiskonsepter kan du tilby unike smaksopplevelser, friste flere kunder og øke salget – uten store investeringer.

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Når hver detalj teller, er det de små dråpene som utgjør forskjellen. Haugen-Gruppen tilbyr et bredt utvalg av smakssettere slik at alle finner noe som passer deres smak. Ta kontakt med våre distriktssjefer for apotek som passer inn hos deg. Perfekt for bordservering som imponerer og gir kunden mulighet for personlig tilpasning.

Det er detaljene som lokker øynene litt ekstra, og den store forskjellen mellom en fristelse som blir lagt på asjetten eller blir stående bak glasset. Konditor Hedda Frederiksen deler sine beste tips til hvordan du kan bruke pynt fra Bako til å fremheve både smak og håndverk.