Bilde
Annonsørinnhold

Salsus - til maten som trenger kraft

Vårt mål er like enkelt som det er vanskelig: Å produsere verdens beste krafter og sauser til profesjonelle kokker.

Ren og sunn velsmakende kraft og demi fra vårt nye innovative anlegg på Kongsvinger. Langtidskokt på kun ferske norske råvarer uten tilsetninger. Vi satser på bærekraft og miljø, det smaker bedre!

 

Å lage en god kraft krever rent vann, de beste råvarene, lang tid, og en god del kunnskap. Vårt høyteknologiske produksjonsanlegg ligger på Kongsvinger - i hjertet av Norge. Her startet produksjonen i mai i år, og på 4000kvm anlegg produseres nå alle krafter og sauser basert på de beste ferske norske råvarer.

 

Vårt produktsortiment skal samspille med trender og krav til moderne forbrukere. For oss vil det si å bringe naturlig smak og struktur til våre matvarer, legge vekt på bærekraftig produksjon og forbruk, fremheve fordelene med helse og velvære, og et generelt ønske om å redusere antall kunstige ingredienser som brukes i matvarer i dag.

 

Våre krafter har naturlig høyt innhold av protein og kollagen, er laktose- og glutenfrie, uten mettet fett og har kun 0,2% tilsatt salt. Den gode smak fra de beste råvarer, det beste utgangspunktet for en vellykket matopplevelse og et vellykket resultat! Spør oss om Salsus eller les mere på www.salsus.no


Salsus produkter fra A la Carte
Artikkelbilde Duni

Good food Good mood Good times

Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Artikkelbilde Håndpillede reker - nominert til årets produkt!

I utgangspunktet handler det om en drøm – en drøm om å kunne beholde rekenes friskhet og naturlighet slik de tradisjonelt ble solgt på brygga hos Engelsviken helt fra 1867. Vi har fulgt denne drømmen og i dag kan Engelsviken som første rekeprodusent i Europa tilby lake uten kunstig konservering. Kos deg!

Artikkelbilde Snack bites - storselgere i miniformat

Kundenes ølpølsefavoritter fra Ridderheims i praktisk og smidig miniformat.

Artikkelbilde Brødrene Øyo kniver

Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år. Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.