Bilde
Annonsørinnhold

Salsus - til maten som trenger kraft

Vårt mål er like enkelt som det er vanskelig: Å produsere verdens beste krafter og sauser til profesjonelle kokker.

Ren og sunn velsmakende kraft og demi fra vårt nye innovative anlegg på Kongsvinger. Langtidskokt på kun ferske norske råvarer uten tilsetninger. Vi satser på bærekraft og miljø, det smaker bedre!

 

Å lage en god kraft krever rent vann, de beste råvarene, lang tid, og en god del kunnskap. Vårt høyteknologiske produksjonsanlegg ligger på Kongsvinger - i hjertet av Norge. Her startet produksjonen i mai i år, og på 4000kvm anlegg produseres nå alle krafter og sauser basert på de beste ferske norske råvarer.

 

Vårt produktsortiment skal samspille med trender og krav til moderne forbrukere. For oss vil det si å bringe naturlig smak og struktur til våre matvarer, legge vekt på bærekraftig produksjon og forbruk, fremheve fordelene med helse og velvære, og et generelt ønske om å redusere antall kunstige ingredienser som brukes i matvarer i dag.

 

Våre krafter har naturlig høyt innhold av protein og kollagen, er laktose- og glutenfrie, uten mettet fett og har kun 0,2% tilsatt salt. Den gode smak fra de beste råvarer, det beste utgangspunktet for en vellykket matopplevelse og et vellykket resultat! Spør oss om Salsus eller les mere på www.salsus.no


Salsus produkter fra A la Carte
Artikkelbilde Engangsbeger fra de dype finske skoger

Huhtamaki ble etablert allerede i 1920 i Finland og den finske fabrikken har i en årrekke produsert engangsbeger til det Nordiske markedet.

Artikkelbilde Nydelig spekemat til sommeren

La maidagene fylles med tradisjon, ekte handverk og matglede.

Artikkelbilde Antibac Hånddesinfeksjon

Hånddesinfeksjon gir deg rene hender raskt og effektivt!

Artikkelbilde Bonduelle

Bonduelle er kompromissløse på kvalitet. Sprø, velsmakende mais, bønner og kikerter kommer nå i Easy Bag.

Artikkelbilde Salsus - til maten som trenger kraft

Vårt mål er like enkelt som det er vanskelig: Å produsere verdens beste krafter og sauser til profesjonelle kokker.