Bilde
Annonsørinnhold

Salsus - til maten som trenger kraft

Vårt mål er like enkelt som det er vanskelig: Å produsere verdens beste krafter og sauser til profesjonelle kokker.

Ren og sunn velsmakende kraft og demi fra vårt nye innovative anlegg på Kongsvinger. Langtidskokt på kun ferske norske råvarer uten tilsetninger. Vi satser på bærekraft og miljø, det smaker bedre!

 

Å lage en god kraft krever rent vann, de beste råvarene, lang tid, og en god del kunnskap. Vårt høyteknologiske produksjonsanlegg ligger på Kongsvinger - i hjertet av Norge. Her startet produksjonen i mai i år, og på 4000kvm anlegg produseres nå alle krafter og sauser basert på de beste ferske norske råvarer.

 

Vårt produktsortiment skal samspille med trender og krav til moderne forbrukere. For oss vil det si å bringe naturlig smak og struktur til våre matvarer, legge vekt på bærekraftig produksjon og forbruk, fremheve fordelene med helse og velvære, og et generelt ønske om å redusere antall kunstige ingredienser som brukes i matvarer i dag.

 

Våre krafter har naturlig høyt innhold av protein og kollagen, er laktose- og glutenfrie, uten mettet fett og har kun 0,2% tilsatt salt. Den gode smak fra de beste råvarer, det beste utgangspunktet for en vellykket matopplevelse og et vellykket resultat! Spør oss om Salsus eller les mere på www.salsus.no


Salsus produkter fra A la Carte
Artikkelbilde Kvalitetspølser fra Unil+

Unil+ utvider sitt pølsesortiment med tre smaksrike pølser med 80 % kjøtt. En urøkt bratwurst, en spansk ostepølse og en pølse med sopp og timian.

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Artikkelbilde Håndpillede reker - nominert til årets produkt!

I utgangspunktet handler det om en drøm – en drøm om å kunne beholde rekenes friskhet og naturlighet slik de tradisjonelt ble solgt på brygga hos Engelsviken helt fra 1867. Vi har fulgt denne drømmen og i dag kan Engelsviken som første rekeprodusent i Europa tilby lake uten kunstig konservering. Kos deg!

Artikkelbilde SLURP - fra Hennig-Olsen is

SLURP fra Hennig-Olsen er en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger.