Salatbar
En salatbar kan være en god kilde for deg å tilby mye spennende og god mat på et og samme sted. I en kantine vil en salatbar ofte være sentral, og da er det viktig at du tilbyr kundene dine det de har lyst på - hver dag! Det finnes mye man kan ha i en salatbar. Husk å variere! Tilby både frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk og kylling. Ikke glem krutonger, dressinger, urter og krydder. Inspirer dine kunder til å ta sunne og grønne valg!
Crispy Ribs
Lyst til å overraske gjestene med en ny vri på ribba? Vår egen markedskonsulent Tommy viser deg hvordan du lager crispy ribbeskiver, servert med asiatisk salat, sprø poteter og en fyldig blåmuggostsaus.
Bruk opp sider-restene
Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!
En klassiker i bakeriet og konditoriet
Vår emballasjeserie, Bako Standard, har eksistert i over 20 år. Den har vært et fast inventar hos bakerier og konditorier over hele Norge. Det elegante emblemet, som oser av kvalitet og ekte håndverksprodukter, har fraktet kaker og bakst fra bakerier til fornøyde kunder i årevis.
Lag en fin ostetallerken!
Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!

