Grunnet planlagt vedlikehold i vårt ordersystem, vil ordre som kommer inn i tidsrommet 12:00 – 13:30 på lørdag 07.06 bli lagt i en kø, og disse vil bli prosessert når systemene er oppe igjen.
Bilde

Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

En salatbar kan være en god kilde for deg å tilby mye spennende og god mat på et og samme sted. I en kantine vil en salatbar ofte være sentral, og da er det viktig at du tilbyr kundene dine det de har lyst på - hver dag! Det finnes mye man kan ha i en salatbar. Husk å variere! Tilby både frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk og kylling. Ikke glem krutonger, dressinger, urter og krydder. Inspirer dine kunder til å ta sunne og grønne valg! 

Salatbar_900x600.1.jpg

 


Frukt og grønnsaker

Kjøtt og fisk

Tørrvarer

Tilbehør og topping

Artikkelbilde Smarte løsninger, god butikk og veldig godt

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?