Bilde

Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

En salatbar kan være en god kilde for deg å tilby mye spennende og god mat på et og samme sted. I en kantine vil en salatbar ofte være sentral, og da er det viktig at du tilbyr kundene dine det de har lyst på - hver dag! Det finnes mye man kan ha i en salatbar. Husk å variere! Tilby både frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk og kylling. Ikke glem krutonger, dressinger, urter og krydder. Inspirer dine kunder til å ta sunne og grønne valg! 

Salatbar_900x600.1.jpg

 


Frukt og grønnsaker

Kjøtt og fisk

Tørrvarer

Tilbehør og topping

Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Juledessert med Benjamin og AI

Tror du AI kan hjelpe Benjamin Granerud fra kokkelandslaget med å finne en dessert som kan settes på menyen i jula?

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Artikkelbilde Alkoholholdig drikkevare

Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.

Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.