
Kvalitetskjøtt for profesjonelle kjøkken
Ferskvarer
I ferskvarekategorien for kjøtt finner du alle typer kjøttprodukter, fra hamburger og pølser til et stort utvalg av biffer, fileter og ubearbeidede stykningsdeler fra storfe. Her vil du også finne ulike produkter av fjærkre, svin, ferske deiger og farser, og spennende viltkjøtt til menyen.
Ferskvare
Se alle ferske kjøttprodukter her
Dypfryst kjøtt
I tillegg til ferkse kjøttprodukter har vi et stort sortiment av dypfryste kjøttprodukter. I denne kategorien finner du i tillegg til rene kjøttprodukter av alle slag også ferdigprodukter og kjøttbaserte ferdigretter til storhusholdning. Du kan også velge mellom et stort utvalg av gourmetprodukter.
Dypfryst
Se alle dypfryste kjøttprodukter her
Matskatter
Visste du at vi har skatter i vårt sortiment? Vi kaller det Matskatter. Dette er produkter med unik kvalitet, i kombinasjon med klar lokal identitet og en god historie. Dette er norskt kjøtt laget av mindre, lokale produsenter over hele landet. Hva med Coppa fra ASK Spekehus? Eller reinsdyr fra Finnmark Rein? Hva med kylling fra Hovelsrudhagen? Bruk Matskatter i dine oppskrifter og fortell en god historie til kunden.
Matskatter fra Norge
Pålegg
Kjøttprodukter utgjør en stor del av påleggskategorien som inneholder alle typer kjøttpålegg, spekemat og posteier. Her finner du mange ulike varianter i alle prisklasser, som kan benyttes til pålegg på brødvarer, i wraps og annen påsmurt, eller som pizzatopping, på spekefatet eller i middagsretten. Dette er produkter med mange bruksområder!
Halal
Vi tilbyr halalsertifisert kjøtt fra leverandørene Kanda og Roar Stang.
Halal
Se alle våre halalsertifiserte produkter her
Kjøtterstatning
I sortimentet har vi fått en rekke spennende veganske og vegetariske alternativer du kan tilby gjester som ønsker å spise noe annet enn kjøtt. Denne kategorien får jevnlig nye og innovative produkter, så følg med.
Se plantebaserte alternativer her
Bærekraftige stykningsdeler
Bruk av «glemte stykningsdeler» er en bærekraftig trend som handler om å utnytte hele dyret. Stadig flere kokker får øynene opp for mulighetene som ligger i de røffe og rustikke stykningsdelene, ikke minst fordi de gir muligheten til å tilberede spennende og velsmakende menyalternativer.
Flere stykningsdeler krever i utgangspunktet lang tilberedningstid for best mulig resultat. Om dette er upraktisk for deg, har vi et godt utvalg av lettvinte produkter som er ferdig langtidsstekt eller sous vide-behandlet.
Våre leverandører
Våre største kjøttleverandører er Nortura, Grilstad, Orkla, Jæder, UNIL, Vestfold Fugl, Matbørsen og Slåtto/Norsk Storhusholdning.

Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Her er en enkel oppskrift på Evergood Cold Brew (eller kaldbrygget kaffe som det også kalles). Vi har lagt med et par tips om hvordan du enkelt gjør denne til din favoritt! Men husk – dette tar litt tid. Kaffen trenger lang bryggetid for å få frem de gode smakene, siden den er brygget på kaldt vann.

Våren banker på døra, og de store feiringene står for tur! Enten det er 17. mai, konfirmasjon, dåp eller bryllup, har vi kakepynten som gjør jobben enkel. Det skal nemlig ikke så mye til for at din servering blir et naturlig midtpunkt på bordet.

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.