Kvalitetskjøtt for profesjonelle kjøkken
Ferskvarer
I ferskvarekategorien for kjøtt finner du alle typer kjøttprodukter, fra hamburger og pølser til et stort utvalg av biffer, fileter og ubearbeidede stykningsdeler fra storfe. Her vil du også finne ulike produkter av fjærkre, svin, ferske deiger og farser, og spennende viltkjøtt til menyen.
Ferskvare
Se alle ferske kjøttprodukter her
Dypfryst kjøtt
I tillegg til ferkse kjøttprodukter har vi et stort sortiment av dypfryste kjøttprodukter. I denne kategorien finner du i tillegg til rene kjøttprodukter av alle slag også ferdigprodukter og kjøttbaserte ferdigretter til storhusholdning. Du kan også velge mellom et stort utvalg av gourmetprodukter.
Dypfryst
Se alle dypfryste kjøttprodukter her
Matskatter
Visste du at vi har skatter i vårt sortiment? Vi kaller det Matskatter. Dette er produkter med unik kvalitet, i kombinasjon med klar lokal identitet og en god historie. Dette er norskt kjøtt laget av mindre, lokale produsenter over hele landet. Hva med Coppa fra ASK Spekehus? Eller reinsdyr fra Finnmark Rein? Hva med kylling fra Hovelsrudhagen? Bruk Matskatter i dine oppskrifter og fortell en god historie til kunden.
Matskatter fra Norge
Pålegg
Kjøttprodukter utgjør en stor del av påleggskategorien som inneholder alle typer kjøttpålegg, spekemat og posteier. Her finner du mange ulike varianter i alle prisklasser, som kan benyttes til pålegg på brødvarer, i wraps og annen påsmurt, eller som pizzatopping, på spekefatet eller i middagsretten. Dette er produkter med mange bruksområder!
Halal
Vi tilbyr halalsertifisert kjøtt fra leverandørene Kanda og Roar Stang.
Halal
Se alle våre halalsertifiserte produkter her
Kjøtterstatning
I sortimentet har vi fått en rekke spennende veganske og vegetariske alternativer du kan tilby gjester som ønsker å spise noe annet enn kjøtt. Denne kategorien får jevnlig nye og innovative produkter, så følg med.
Se plantebaserte alternativer her
Bærekraftige stykningsdeler
Bruk av «glemte stykningsdeler» er en bærekraftig trend som handler om å utnytte hele dyret. Stadig flere kokker får øynene opp for mulighetene som ligger i de røffe og rustikke stykningsdelene, ikke minst fordi de gir muligheten til å tilberede spennende og velsmakende menyalternativer.
Flere stykningsdeler krever i utgangspunktet lang tilberedningstid for best mulig resultat. Om dette er upraktisk for deg, har vi et godt utvalg av lettvinte produkter som er ferdig langtidsstekt eller sous vide-behandlet.
Våre leverandører
Våre største kjøttleverandører er Nortura, Grilstad, Orkla, Jæder, UNIL, Vestfold Fugl, Matbørsen og Slåtto/Norsk Storhusholdning.

Utforsk en verden av småretter
I en verden med økende kostnader og bekymringer er det viktigere enn noen gang å kunne finne en måte å koble av og kose seg på, og da er det perfekt med noen gode snackingprodukter! Snacking er sosialt, enkelt og rimelig. Ved å tilby et godt utvalgt fra vårt rikholdige sortiment av snacking, dipper og andre godbiter øker du omsetningen, og får mer fornøyde kunder.
Vakuumposer for Sous Vide og Matoppbevaring
Utforsk vårt utvalg av vakuumposer i ulike størrelser, ideelle for sous vide-tilberedning og forlenget holdbarhet på matvarer. Perfekt for profesjonelle kjøkken.
Extra glade gjester er god forretning
«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.
Høstens nye produkter fra Nortura PROFF!
Denne høsten introduserer vi Gilde Porchetta, en klassisk rett med italienske smaker, men laget av norsk råvare. I tillegg kommer to nye spennende produkter av kalv. Et helt nytt konsept fra oss er Gilde Ungsau der vi serverer råvarer fra norsk ungsau; bogknoke og bog i skiver. Vi lanserer også en fersk variant av vårt Livèchekylling salatkjøtt!
Er dine kunder opptatt av vegetar?
Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.