Bilde

Kvalitetskjøtt for profesjonelle kjøkken

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Se vårt utvalg av rødt og hvitt kjøtt, fra gourmetprodukter til rimeligere alternativer, tilpasset ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Ferskvarer

I ferskvarekategorien for kjøtt finner du alle typer kjøttprodukter, fra hamburger og pølser til et stort utvalg av biffer, fileter og ubearbeidede stykningsdeler fra storfe. Her vil du også finne ulike produkter av fjærkre, svin, ferske deiger og farser, og spennende viltkjøtt til menyen.

Ferskvare

Se alle ferske kjøttprodukter her

 

Dypfryst kjøtt

I tillegg til ferkse kjøttprodukter har vi et stort sortiment av dypfryste kjøttprodukter. I denne kategorien finner du i tillegg til rene kjøttprodukter av alle slag også ferdigprodukter og kjøttbaserte ferdigretter til storhusholdning. Du kan også velge mellom et stort utvalg av gourmetprodukter.

Dypfryst

Se alle dypfryste kjøttprodukter her

 

Matskatter

Visste du at vi har skatter i vårt sortiment? Vi kaller det Matskatter. Dette er produkter med unik kvalitet, i kombinasjon med klar lokal identitet og en god historie. Dette er norskt kjøtt laget av mindre, lokale produsenter over hele landet. Hva med Coppa fra ASK Spekehus? Eller reinsdyr fra Finnmark Rein? Hva med kylling fra Hovelsrudhagen? Bruk Matskatter i dine oppskrifter og fortell en god historie til kunden. 

Matskatter fra Norge

Se alle kjøtt-Matskatter her

 

Pålegg

Kjøttprodukter utgjør en stor del av påleggskategorien som inneholder alle typer kjøttpålegg, spekemat og posteier. Her finner du mange ulike varianter i alle prisklasser, som kan benyttes til pålegg på brødvarer, i wraps og annen påsmurt, eller som pizzatopping, på spekefatet eller i middagsretten. Dette er produkter med mange bruksområder!

Se alt av kjøttpålegg her

Se alt av posteier her

Se alt av spekemat her

 

Halal

Vi tilbyr halalsertifisert kjøtt fra leverandørene Kanda og Roar Stang.

Halal

Se alle våre halalsertifiserte produkter her

 

Kjøtterstatning

I sortimentet har vi fått en rekke spennende veganske og vegetariske alternativer du kan tilby gjester som ønsker å spise noe annet enn kjøtt. Denne kategorien får jevnlig nye og innovative produkter, så følg med.

 

Se plantebaserte alternativer her

 

Bærekraftige stykningsdeler

Bruk av «glemte stykningsdeler» er en bærekraftig trend som handler om å utnytte hele dyret. Stadig flere kokker får øynene opp for mulighetene som ligger i de røffe og rustikke stykningsdelene, ikke minst fordi de gir muligheten til å tilberede spennende og velsmakende menyalternativer.

 

Flere stykningsdeler krever i utgangspunktet lang tilberedningstid for best mulig resultat. Om dette er upraktisk for deg, har vi et godt utvalg av lettvinte produkter som er ferdig langtidsstekt eller sous vide-behandlet.

 

Våre leverandører

Våre største kjøttleverandører er Nortura, Grilstad, Orkla, Jæder, UNIL, Vestfold Fugl, Matbørsen og Slåtto/Norsk Storhusholdning.

 


Artikkelbilde Lag en fin ostetallerken!

Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Evergood Kaldbrygget kaffe

Her er en enkel oppskrift på Evergood Cold Brew (eller kaldbrygget kaffe som det også kalles). Vi har lagt med et par tips om hvordan du enkelt gjør denne til din favoritt! Men husk – dette tar litt tid. Kaffen trenger lang bryggetid for å få frem de gode smakene, siden den er brygget på kaldt vann.

Artikkelbilde Pynt til de store anledningene!

Våren banker på døra, og de store feiringene står for tur! Enten det er 17. mai, konfirmasjon, dåp eller bryllup, har vi kakepynten som gjør jobben enkel. Det skal nemlig ikke så mye til for at din servering blir et naturlig midtpunkt på bordet.

Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.