Regal Tipo 00 mel

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Bilde
Annonsørinnhold

Regal Tipo 00 mel

100% norsk Tipo 00 mel fra Regal.

Hos oss i Regal er vi stolte over vår historie og alle år som mel-leverandør til det norske markedet. Det er kjent hos våre brukere at vi er opptatt av kvalitet og stabilitet i vår mel-sorter.

 

Nå har vi samlet kunnskap vi besitter for å kunne utvikle en 100% norsk Tipo 00, da vi har fått forespørsler og sett behovet for det. 

Pizza er en av matrettene fra utlandet som har funnet sin plass i norske hjem. Men har du ønsket å bake den perfekte pizzaen har du som regel henvist deg til de sydligere strøk. Frem til nå.

 

Regal Tipo 00 er et mel etter italiensk standard. Pizzamelet består av kraftige mel-sorter med et høyt protein-innhold, lavt aske-innhold og som tåler høye temperaturer.

 

Derfor er Regal Tipo 00 det perfekte melet for ved- og steinovnspizzaer, som gir deg en sprø og fin bunn hver gang.

Tipo 00 brukes til å bake en italiensk pizza, da den gir en mer elastisk deig, men er også optimal til å lage foccacia med.

 

Pizzabakere er spesialister til å bake pizzaer, vi har derfor invitert en rekke pizzabakere fra forskjellige steder for å finne det optimale nivået i Regal Tipo 00 til bakere som ønsker å benytte seg av muligheten til å bake italiensk pizza på lokale råvarer.

 

Nå har du muligheten til å bake din pizza med Regal Tipo 00 - 100% norsk, fra Bjølsen Valsemølle!


Smaken ligger i melet!

Artikkelbilde Planlegg campingsesongen nå!

Vi ønsker å gjøre oppstart av sesongen så enkel som mulig, og har derfor satt opp forslag til hva du måtte trenge av produkter!  Her kan du finne anbefalte produkter, så du lett kan gjøre dine innkjøp - legg i handleliste eller rett i handlekurv.

Artikkelbilde Mer plantebasert med Jensen & Co

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.

Artikkelbilde ASK Spekehus

Norsk spekemat i verdensklasse!

Artikkelbilde Vil du være mer synlig i ditt nærområde? Profiler emballasjen din med bedriftslogo!

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.