Hos oss i Regal er vi stolte over vår historie og alle år som mel-leverandør til det norske markedet. Det er kjent hos våre brukere at vi er opptatt av kvalitet og stabilitet i vår mel-sorter.
Nå har vi samlet kunnskap vi besitter for å kunne utvikle en 100% norsk Tipo 00, da vi har fått forespørsler og sett behovet for det.
Pizza er en av matrettene fra utlandet som har funnet sin plass i norske hjem. Men har du ønsket å bake den perfekte pizzaen har du som regel henvist deg til de sydligere strøk. Frem til nå.
Regal Tipo 00 er et mel etter italiensk standard. Pizzamelet består av kraftige mel-sorter med et høyt protein-innhold, lavt aske-innhold og som tåler høye temperaturer.
Derfor er Regal Tipo 00 det perfekte melet for ved- og steinovnspizzaer, som gir deg en sprø og fin bunn hver gang.
Tipo 00 brukes til å bake en italiensk pizza, da den gir en mer elastisk deig, men er også optimal til å lage foccacia med.
Pizzabakere er spesialister til å bake pizzaer, vi har derfor invitert en rekke pizzabakere fra forskjellige steder for å finne det optimale nivået i Regal Tipo 00 til bakere som ønsker å benytte seg av muligheten til å bake italiensk pizza på lokale råvarer.
Nå har du muligheten til å bake din pizza med Regal Tipo 00 - 100% norsk, fra Bjølsen Valsemølle!