Grunnet vedlikehold i våre systemer vil ASKOServering.no være utilgjengelig: Fredag 2. juni kl. 18.00 til lørdag 3. juni kl. 18.00 og lørdag 10. juni kl. 14.00 til søndag 11. juni kl. 02.00. For levering påfølgende mandag og tirsdag ber vi deg gjøre bestilling i god tid.
Bilde
Annonsørinnhold

Regal Tipo 00 mel

100% norsk Tipo 00 mel fra Regal.

Hos oss i Regal er vi stolte over vår historie og alle år som mel-leverandør til det norske markedet. Det er kjent hos våre brukere at vi er opptatt av kvalitet og stabilitet i vår mel-sorter.

 

Nå har vi samlet kunnskap vi besitter for å kunne utvikle en 100% norsk Tipo 00, da vi har fått forespørsler og sett behovet for det. 

Pizza er en av matrettene fra utlandet som har funnet sin plass i norske hjem. Men har du ønsket å bake den perfekte pizzaen har du som regel henvist deg til de sydligere strøk. Frem til nå.

 

Regal Tipo 00 er et mel etter italiensk standard. Pizzamelet består av kraftige mel-sorter med et høyt protein-innhold, lavt aske-innhold og som tåler høye temperaturer.

 

Derfor er Regal Tipo 00 det perfekte melet for ved- og steinovnspizzaer, som gir deg en sprø og fin bunn hver gang.

Tipo 00 brukes til å bake en italiensk pizza, da den gir en mer elastisk deig, men er også optimal til å lage foccacia med.

 

Pizzabakere er spesialister til å bake pizzaer, vi har derfor invitert en rekke pizzabakere fra forskjellige steder for å finne det optimale nivået i Regal Tipo 00 til bakere som ønsker å benytte seg av muligheten til å bake italiensk pizza på lokale råvarer.

 

Nå har du muligheten til å bake din pizza med Regal Tipo 00 - 100% norsk, fra Bjølsen Valsemølle!


Smaken ligger i melet!

Artikkelbilde Tork Xpressnap

Reduser forbruket og spar miljøet med Tork Xpressnap® serviettdispensere.

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Hent inspirasjon til en spenstig vegetarmeny

Slåtto og Sevan presenterer produkter og komplette menyer tilpasset ditt kjøkken. La deg inspirere av fargerike og spennende forslag.

Artikkelbilde Vi har det du trenger av meieriprodukter!

Du kan få samlet alt du trenger på en bil, med en levering og du mottar kun en faktura. Enkelt, lønnsomt og effektivt!

Artikkelbilde Kaker i fokus

Flere av våre leverandører jobber iherdig med nyutvikling og nedenfor finner du flere spennende alternativer! Alt i fra porsjonsstørrelser, til kaker for en hver anledning.