Premium sortiment på kjøtt

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Premium sortiment på kjøtt

Er du på utkikk etter et premiumprodukt til ditt serveringssted? Vi har produkter med høy kvalitet innen enhver produktgruppe. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Urfe - det beste fra naturens spiskammer

Urfe er eksklusivt storfekjøtt fra de stedegne, opprinnelige, gamle norske melkeferasene. Kjøttet er finfibret, ekstra smaksrikt og har en unik mersmak av norsk natur. Totalt finnes det kun rundt 2300 dyr av disse rasene i Norge, så dette er virkelig eksklusivt. Våre gamle storferaser vokser langsomt, ca 20% saktere enn vanlig storfe. Dette gir finere og tynnere muskelfibre, og mer intramuskulært fett. Kjøttkvaliteten blir jo deretter og vi får et kjøtt som er særdeles velsmakende.

 

Se sortiment her:

Urfe fra Nortura

 

Finnmark Rein - Ekte natur. Ekte smak.

Finnmark Rein er Norges største produsent av reinsdyrkjøtt. Direktør Are Smuk Figved vokste selv opp i en reineierfamilie, og har siden 2011 drevet med reindrift på Finnmarksvidda.

Kjøttet er fra utvalgte dyr som beiter fritt i vill natur i Finnmark, der reinen trives best. Her ferdes de på snødekte vidder og i frodige daler, og beiter fritt hele året. Alt det reinen spiser fra naturens ville spisskammere, setter en fantastisk smak på kjøttet. De blir fulgt av reineierne sine gjennom de opptil 600 kilometer lange urgamle flytteveiene mellom de ulike årstidsbeitene.

 

Se sortiment her:

Produkter fra Finnmark Rein

 

 

Hovelsrud Gård - Norges beste kylling?

På gården Hovelsrud på Helgøya i Mjøsa driver Marianne med familie med økologiske kyllinger. Dei synes at det er viktig med god dyrevelferd. Kyllingen har hatt god plass, god mat, godt stell, variert miljø, stort uteområde, naturlig døgnrytme og et langt kyllingliv. Deres økologiske kylling er godkjent av Debio. Derfor kan du være trygg på kyllingen har hatt et godt liv.

 

Se sortiment her:

Kylling fra Hovelsrud

 

 

Dry Aged - Tørrmodnet kjøtt fra Irland

Tipperary Dry aged fra ABP er vårt premium prisvinnende brand på storfe Dry Aged, eller som vi ville sagt på norsk tørrmodnet. Her nyttes kun utvalgte dyr fra Tipperary regionen i Irland. Utvalgte dyr vokser opp i stressfrie omgivelser og nyter den grønne øya med det milde klima. Irland er faktisk det landet i Europa som har grønt friskt gress nesten hele året, i over 10 måneder i året går dyrene ute på beite. Etter en nøye utvelgelse av hvilke dyr som egner seg, settes ULTRA tender prosessen i gang. Denne patenterte mørningsprosessen sikrer optimal mørning før stykningsdelene går inn i ett av de 3 spesialbygde mørningsskapene. Der henger de i minimum 25-28 dager med en blanding av salt fra Himalaya og Atlanterhavet. Med denne mørningsprosessen trekkes fuktighet ut og kjøttet og smakene forsterkes.

 

Se sortiment her:

Dry Aged sortiment

 

 


Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Til kassen