
Plastpartnerskapet 2026
Plastforsøpling er et stort miljøproblem, og vi i ASKO Servering ønsker å ta ansvar. Derfor er vi en del av Plastpartnerskapet 2026, et samarbeid mellom myndigheter og næringsliv for å redusere plastbruken og øke gjenvinningen.
NorgesGruppen har forpliktet seg til å halvere plastforbruket i engangskopper og matbeholdere innen utgangen av 2025, sammenlignet med 2022. Dette betyr at vi gradvis vil fase ut plastprodukter og erstatte dem med mer miljøvennlige alternativer.
Første endring skjer nå:
Kaffelokk i plast byttes ut med nye, resirkulerbare alternativer laget av bagasse eller fiber. Disse er like gode i bruk, men langt bedre for miljøet!
Hva betyr dette for deg?
Flere take-away-produkter vil få redusert plastinnhold eller bli erstattet med helt plastfrie alternativer. Målet er å gjøre det enklere for deg som kunde å velge produkter som kan gjenvinnes riktig – uten at det går utover kvalitet og funksjonalitet.
Vi håper du vil være med på laget!
Ved å velge de nye, mer bærekraftige alternativene, bidrar du til å redusere plastforsøpling og sikre en mer sirkulær bruk av ressurser. Sammen kan vi gjøre en forskjell.
Takk for at du er med oss på reisen mot mindre plast!

I en tid der forventningene til renslighet og trygghet er høyere enn noen gang, er det viktigere enn noensinne å velge riktige løsninger. Med Tork får du produkter som kombinerer funksjonalitet, design og bærekraft – og som hjelper deg å gi et godt inntrykk, hver gang, så sommergjestene reiser videre med et godt inntrykk. Og kanskje lyst til å komme igjen.

En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.

De siste årene har vi sett en stadig økende interesse for fastelavnsboller. I Danmark begynner bakeriene å selge boller allerede rett over jul, og flere strekker ut sesongen helt til påske. Her hjemme er det stadig flere som foretrekker boller med mandelfyll, bedre kjent som semlor: en storfavoritt i våre naboland!