Bilde
Annonsørinnhold

Pizzaekspertenes valg!

Visste du at pizza er Norges favorittmat? Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza!   

Stabburet Pizza har produkter med ulike grader av ferdigstillelse, og finner den beste løsningen tilpasset dine behov. Vi har alle triksene som vil gjøre din pizzaopplevelse til en suksess.  

Stabburet ferdigtoppet pizza

Med enkel drift og et variert utvalg av smaker og formater, kan du tilby dine kunder deilig pizza på et blunk. Perfekt for hektiske dager! Du kan steke pizzaen rett fra fryst tilstand som sparer deg for tid og gir deg en deilig pizza på rekordtid. 

 

Ferdigtoppet pizza

 

Stabburet Firkantpizza Gastronorm 

Velg mellom ferdig toppet med saus, saus og ost, med eller uten topping for å lage din egen favorittpizza! Du kan også bruke restene fra gårsdagen for å toppe din pizza! Våre gastronormpizzaer gir mye mat per slice og passer perfekt på et gastronormbrett. 

 

Firkantet Gastronorm


Artikkelbilde Løft kakeutvalget ditt med Danora

Løft kakeutvalget ditt med deilige favoritter fra Danora. Gode kaker selger – spesielt når de kombinerer smak, kvalitet og fristende utseende.

Artikkelbilde Bakevarer for profesjonelle kjøkken

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Vakuumposer for Sous Vide og Matoppbevaring

Utforsk vårt utvalg av vakuumposer i ulike størrelser, ideelle for sous vide-tilberedning og forlenget holdbarhet på matvarer. Perfekt for profesjonelle kjøkken.

Artikkelbilde Årets nyheter

Her finner du inspirerende nyheter som gir alle kjøkken muligheten til å effektivisere driften, heve kvaliteten, og imponere gjestene.