Bilde
Annonsørinnhold

Pizzatrender fra hele verden!

Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.

Over hele verden blander kokker italienske kulinariske tradisjoner med globale smaker, og henter inspirasjon fra asiatisk, meksikansk, indisk og amerikansk mat for å begeistre sine gjester. Det er en av de raskest voksende pizzatrendene der ute, så fest setebeltet og bli med på en tur rundt i verden.

 

 

MISO MØTER MOZZARELLA

Teriyaki-kylling gir en fyldig topping på en japansk-inspirert pizza. Japanske smaker finner veien til pizzaer over hele verden med velsmakende miso- og teriyakisauser som tilfører deilig umami smak. Fusion-matlaging på sitt beste, vi elsker hver bit!

 

¡VIVA LA MEXICO!

Meksikansk-inspirerte pizzaer tilbyr en kjent, men eksotisk smaksopplevelse. Dryss basesausen din med koriander, spisskummen, timian og chipotle, og legg til noen utvalgte pålegg som al pastor og jalapeños. Hvorfor ikke gå all in og bygge pizzaen din på en tortillabunn, Tlayuda-stil?

 

 

SPICE UP YOUR SLICE

Indisk mat er populært, så hvorfor ikke ta del i den trenden med smaker fra verdens karrihovedstad. Tandoori, tikka masala, proteinrik paneer, you name it. Alt går når det kommer til pizzafusjon. Prøv å erstatte tradisjonelle pizzabunner med en indisk naan-brødbunn, garantert suksess!

 

PIZZA MED SEOUL

Fyr opp grillen! Koreansk BBQ er populært og mange frister allerede smaksløkene med marinert kjøtt, oppskåret vårløk og ristede sesamfrø. Du kan til og med legge til kimchi for å få litt sterk og syrlig smak i tillegg til kjøttet. Tilsett litt krydret ssamjang eller gochujang saus for en autentisk finish.

 

Og du – husk å velge riktig topping til pizzaen da.

Ta en titt innom Arla Pro Produktkatalog

 

 

Finn den riktige toppingen

 

Vil du prøve deg på en spennende oppskrift på en Koreansk BBQ Pizza?  

 

Ingredienser:

600 g ytrefilet av okse

500 g Arla Pro Mozzarella

150 g Bulgogi-saus

500 g spinat

4 enokisopper

3 fedd hvitløk

3 røde chili

5 vårløk

Havsalt

 

Kimchi dip

300 g ferdig kimchi

300 g majones

 

 

Topping 

Krydre ytrefileten med salt og pepper og stek den i ovnen på 70 grader Celsius til kjernetemperaturen når 57 grader. Dette tar noen timer, men gjør at du kan skjære kjøttet i tynne skiver. La kjøttet avkjøles og skjær det deretter i ca 1,5 mm tynne skiver med en skarp kniv. Varm opp en panne med en teskje nøytral olje og surr spinaten med revet hvitløk. Smak til med salt. Skjær enoki-sopp i to, spar bunnen til en annen oppskrift. Skjær vårløk i tynne skiver, spar toppene til en annen oppskrift. Skjær chili i tynne skiver.

 

Kimchi dip

Ha kimchi i en blender og kjør det grovt. Den skal ikke blandes fint; det skal være litt tekstur. Bland med majones.

 

Lage pizzaen

Forvarm ovnen til 350 grader. Fordel pizzadeigen i ønsket form og størrelse, og lag en stor skorpe. Fordel mozzarella på bunnen, etterfulgt av sautert spinat. Legg ytrefiletskivene på toppen; bruk en skje til å helle Bulgogi-saus over pizzaen og kjøttet. Dryss chili, vårløk, stekt hvitløk og enokisopp på toppen. Avslutt med havsalt og stek pizzaen i ovnen. Server med kimchisaus ved siden av.

 


Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.

Artikkelbilde Sommerens nyheter er her!

Sommerens nyheter er endelig på vei inn hos ASKO Servering – og her får du dem samlet på ett sted. Her finner du alt fra saftig grillkjøtt og forfriskende iskrem til drikkevarer og nonfood produkter som gjør serveringen enklere. Finn sesongens favoritter og gjør deg klar for sommeren.

Artikkelbilde Smaksrike småretter fra Rørosmeieriet

Smaksrike og digge tygg fra Røros – perfekt til aperitiffen. Rørosmeieriet vekker appetitten og egner seg godt både til aperitiffen, som forrett eller til tapasbordet.

Artikkelbilde Topp sandwichen med unike, norske produkter!

Vi gir deg tips til digge sandwicher med norsk vri! Lokalmat er mer enn bare råvarer – det er historie, håndverk og stolthet. Benytt norske lokale råvarer, og fortell en god historie til dine gjester!

Artikkelbilde Planlegg campingsesongen nå!

Gjør deg klar for campingsesongen med smakfulle matløsninger og praktisk utstyr. Vi tilbyr grillmat, ferdigretter og drikkevarer som passer perfekt til livet ute. Våre kioskvarer, bakevarer, ferdigmat og iskremalternativ gjør serveringen enkel og effektiv. Bestill enkelt hos oss og få rask levering – alt du trenger for en vellykket campingsesong!