Bilde

Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

 

 
Pizzatopping

Hva slags pizza vil du lage? Det er fint å gi kundene valget mellom kjente milde ingredienser som en klassisk skinkepizza, og andre unike smaker som spicy Nduja, for de litt mer vågale! Topp det det hele med en tradisjonell revet mozzarellaost!

 

  • Pizzaskinke fra Nortura - skinkebiter skjært i trekantstykker. Mild, god og klassisk smak av skinke!
  • Nduja fra Ask Spekehus - sterk smørbar salami med myk konsistens og deilig smak av røkt paprika og chilli. Sitter som et skudd på pizzaen!
  • Mozzarella Revet Arla Pro - mozzarellaost gir en fin bruning og en mild smak, den klassiske osten til pizza!
  • Kebabkrydret strimlet kylling - helt nytt produkt som passer perfekt til kebabpizzaen!
  • Biffkjøtt sousvidekokt - ferdig sousvidekokte strimler av biffkjøtt som kan legges rett på pizzaen.

Pizzatopping

 

Pizzabunn

Med ferdige pizzabunner gjør du det enkelt å lykkes med pizza. Test gjerne ut ulike bunner for å finne den som passer til ditt konsept.

 

  • Stabburet pizzabunn med saus og ost - for enklere drift og garantert samme kvalitet hver gang.
  • Scrocchiarella - bakt etter italienske tradisjoner med italiensk mel og surdeig.

Pizzabunner

 

Pizzadeig

Tar du deg tiden til å lage pizzadeigen selv? Med norsk Tipo 00 får du det beste utganspunktet for å lage den perfekte deigen til dine pizzabunner.

Pizzamel

 

Matskatter

Nysgjerrig på matskatter til pizzaen? Sjekk ut ASK Spekehus som lager norsk spekemat med italiensk kvalitet!

 

 

 

Ferdigpizza

Har du hverken tid eller ressurser til å lage pizzaen selv? Fortvil ikke, vi har selvfølgelig også ferdigpizzaer som passer ethvert serveringssted - enten du selger videre eller for servering! 

Ferdigpizza


Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Juledessert med Benjamin og AI

Tror du AI kan hjelpe Benjamin Granerud fra kokkelandslaget med å finne en dessert som kan settes på menyen i jula?

Artikkelbilde Smak av Finnmark - lekre retter med reinsdyrkjøtt!

Oppdag kulinariske skatter fra Nord-Norge med unike oppskrifter som setter reinsdyrkjøtt i fokus. Fra saftige steker til delikate gryteretter, la Finnmark Rein inspirere deg til å skape minneverdige måltider som kombinerer tradisjon med moderne smaker.

Artikkelbilde Utnytt sesongene!

De siste årene har vi sett en stadig økende interesse for fastelavnsboller. I Danmark begynner bakeriene å selge boller allerede rett over jul, og flere strekker ut sesongen helt til påske. Her hjemme er det stadig flere som foretrekker boller med mandelfyll, bedre kjent som semlor: en storfavoritt i våre naboland!

Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.