Årets produkt
2018
Bilde

Pigwings - årets produkt

Pigwings fra Nortura ble kåret til årets produkt på ASKO og NorgesGruppen sine kunde- og leverandørdager 7. januar 2019.

Pigwings er et produkt som mange ikke kjenner til. Det som er gøy med dette produktet, er at det har en perfekt porsjonsstørrelse. En svineknoke blir jo litt stor i forhold. Jeg syntes det er et spennende produkt med mange muligheter.
                                                                   - Jan Erik Hauge, Det norske kokkelandslaget

 

Årets produkt!
Griser kan fly!

Kyllingvinger er digg… men pigwings er enda diggere!
Noen kaller det spareribs formet som kyllingvinger. Pigwings er et kult produkt som skiller seg ut på menyen. De er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers gjennom med saftig kjøtt rundt. 

 

Produktet passer veldig godt å langtidssteke for å få den møre, saftige konsistensen. De kan også tilberedes på grillen, ovnsbakes, røkes eller friteres. Da anbefaler vi ofte å sousvidekoke dem først, for å få det møre fine kjøttet som bare faller av benet… Pigwings kan du bruke som tallerkenrett, som sharingrett og til buffet. Asiatiske smaker er spennende sammen med svinekjøtt. Man kan også gjøre kraftige, amerikanskinspirerte smaker med spicy rub, glace, marinade eller BBQ-sauser av alle slag. Dipsauser ved siden av, gjør at dette kan varieres i det uendelige.

 

Disse Pingwings-produktene finner du på ASKO Servering med rabatt fra 17. januar til 31. januar: 

20% på Epd: 4957460 Pigwings Naturelle sousvide

10% på Epd: 4894622 Pigwings av svin 2,5 kg

10% på Epd: 4895249 Pigwings frys 2,5 kg

 

Inspirert? Her finner du en brosjyre med mange gode oppskrifter!


Pigwings produkter
Artikkelbilde Il Primo One-Shot - kåret til årets utfordrer!

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter. De har en unik kremaktig konsistens og fås i mange forskjellige smaksvarianter. Kåret til årets utfordrer og nominert til årets produkt 2018!

Artikkelbilde Tork Xpressnap

Reduser forbruket og spar miljøet med Tork Xpressnap® serviettdispensere.

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Artikkelbilde Quorn - Protein for the planet

Quorns magi ligger i den unike ingrediensen mycoprotein, som er et vegetabilsk næringsrikt protein (fri for soya), med høyt fiberinnhold og naturlig lavt innhold av mettet fett.

Artikkelbilde Kvalitetspølser fra Unil+

Unil+ utvider sitt pølsesortiment med tre smaksrike pølser med 80 % kjøtt. En urøkt bratwurst, en spansk ostepølse og en pølse med sopp og timian.