Har du ikke vært innlogget etter 24.06 kl. 07.00, må du bytte passord. Les mer under ''Du må opprette nytt passord'' som ligger på forsiden
Årets produkt
2018
Bilde

Pigwings - årets produkt

Pigwings fra Nortura ble kåret til årets produkt på ASKO og NorgesGruppen sine kunde- og leverandørdager 7. januar 2019.

Pigwings er et produkt som mange ikke kjenner til. Det som er gøy med dette produktet, er at det har en perfekt porsjonsstørrelse. En svineknoke blir jo litt stor i forhold. Jeg syntes det er et spennende produkt med mange muligheter.
                                                                   - Jan Erik Hauge, Det norske kokkelandslaget

 

Årets produkt!
Griser kan fly!

Kyllingvinger er digg… men pigwings er enda diggere!
Noen kaller det spareribs formet som kyllingvinger. Pigwings er et kult produkt som skiller seg ut på menyen. De er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers gjennom med saftig kjøtt rundt. 

 

Produktet passer veldig godt å langtidssteke for å få den møre, saftige konsistensen. De kan også tilberedes på grillen, ovnsbakes, røkes eller friteres. Da anbefaler vi ofte å sousvidekoke dem først, for å få det møre fine kjøttet som bare faller av benet… Pigwings kan du bruke som tallerkenrett, som sharingrett og til buffet. Asiatiske smaker er spennende sammen med svinekjøtt. Man kan også gjøre kraftige, amerikanskinspirerte smaker med spicy rub, glace, marinade eller BBQ-sauser av alle slag. Dipsauser ved siden av, gjør at dette kan varieres i det uendelige.

 

Disse Pingwings-produktene finner du på ASKO Servering med rabatt fra 17. januar til 31. januar: 

20% på Epd: 4957460 Pigwings Naturelle sousvide

10% på Epd: 4894622 Pigwings av svin 2,5 kg

10% på Epd: 4895249 Pigwings frys 2,5 kg

 

Inspirert? Her finner du en brosjyre med mange gode oppskrifter!


Pigwings produkter
Artikkelbilde Skap ditt eget bakverk med deigemner

Ønsker du å servere godt og spennende brød og kutte matsvinnet? Da kan deigemner fra Lantmännen Unibake Norge være noe for deg! Med deigemner kan du servere gjestene dine fantastiske, varierte brød til enhver anledning.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Artikkelbilde Gourmet carrot bar!

Ekte amerikansk, saftig gulrotkake!

Artikkelbilde Engangsbeger fra de dype finske skoger

Huhtamaki ble etablert allerede i 1920 i Finland og den finske fabrikken har i en årrekke produsert engangsbeger til det Nordiske markedet.

Artikkelbilde Pellegrino

S.Pellegrino naturlig mineralvann flommer fra naturlige kilder i dalen Val Brembana i San Pellegrino Terme, ved foten av de italienske alper.