Har du ikke vært innlogget etter 24.06 kl. 07.00, må du bytte passord. Les mer under ''Du må opprette nytt passord'' som ligger på forsiden
Bilde
Annonsørinnhold

Pellegrino

S.Pellegrino naturlig mineralvann flommer fra naturlige kilder i dalen Val Brembana i San Pellegrino Terme, ved foten av de italienske alper.

Siden starten i 1899 har S.Pellegrino vært et symbol på italiensk stil, gourmetmat og Dolce Vita - det gode liv. Den ikoniske grønne flasken står på bordene til mange av verdens beste restauranter.

 

Med en spesiell blanding av mineraler, fine bobler og subtile nyanser, er det et perfekt akkompagnement til verdens beste råvarer og viner.

 

Den unike smaken til S.Pellegrino kullsyreholdig mineralvann er et resultat av en reise gjennom Dolomitt-fjellene. Det er i urørte landområder i Italia's nordvestlige Alper at S.Pellegrino begynner sin 30 år lange reise inne i jorden.

 

S.Pellegrino dannes i 3 steg.

 

1) Regnvann og smeltevann fra is og snø fra fjellene siger ned igjennom ulike lag av sand, stein og bergarter

 

2) I den andre fasen siger vannet ned til «mother rock», ugjennomtrengelig fjell, ned i selve reservoaret / akviferen. Det er i hovedsak to typer akvifer, en hvor grunnvann strømmer fritt og en hvor vannet er under trykk (artesisk, så som S.Pellegrino).

 

3) Mineralisering og oppvarming: Mens vannet er på reise og ligger underjordisk endres vannets fysiske og kjemiske sammensetning og finner sine endelige egenskaper. Vannet trekker ut mineraler fra berg og fjell samt at egenskapene endres med temperatur-svingningene. I denne fasen når S-Pellegrino en temperatur på 26 grader.

 

Fra en underjordisk, artesisk kilde 350 meter under havet flommer vannet opp med en naturlig renhet og tappes rett på flaske uten behov for å verken renses eller filtreres.

 

S.Pellegrino er rent, naturlig vann fra moder jord - ingenting annet!

 

S. Pellegrino 0,5L PET Epd 4871000

  • - Naturlig mineralholdig kildevann fra Sanpellegrino terme siden 1899
  • - Inneholder kalsium, magnesium, nitrogen, kalium og natrium. Mineralene skyldes vannets 30-årige reise gjennom fjellet under alpene

 

S. Pellegrino 0,75L glass Epd 2198133

  • - Naturlig mineralholdig kildevann fra Sanpellegrino terme siden 1899
  • - Inneholder kalsium, magnesium, nitrogen, kalium og natrium. Mineralene skyldes vannets 30-årige reise gjennom fjellet under alpene

 

Aranciata Rossa 0,33L (20% juice) Epd 4868642

  • - Inneholder 16-20% fruktjuice og fruktkjøtt
  • - Håndplukket, solmoden frukt fra Sicilia og sør-Italia. To «citrus makers» reiser rundt til alle citrus-produsenter og velger de beste råvarene og bestemmer når de skal høstes, for å lage den perfekte blend.
  • - Uten konserveringsmiddel (pasteurisert)
  • - Små, forfriskende bobler
  • - Beskyttende folie gir en ren drikkeflate og ivaretar produktkvaliteten

 

www.multibev.no

www.solera.no


Våre utvalgte produkter
Artikkelbilde Fresh opp din salatbar!

Fem-om-dagen, altså 500 gram med frukt og grønt hver eneste dag, har lenge vært malen for et normalt, sunt kosthold. Nå viser forskning at en salatbar i kantinen inspirerer til halvparten til lunsj.

Artikkelbilde Quorn - Protein for the planet

Quorns magi ligger i den unike ingrediensen mycoprotein, som er et vegetabilsk næringsrikt protein (fri for soya), med høyt fiberinnhold og naturlig lavt innhold av mettet fett.

Artikkelbilde Renhold

Hygiene og renhold er avgjørende for den gode kundeopplevelsen

Artikkelbilde Opplev noe unikt - Oppdag Namibia

Natures Reserve -ferske storfekjøtt fra Namibia. Unil + tilbyr Natures Reserve storfekjøtt fra Namibia.

Artikkelbilde Kalix Löjrom - en unik delikatesse

Kalix Löjrom er et unikt produkt, og det kan bare utvinnes fra fisken ”siklöja” (lagesild på norsk) fanget i Bottenvikens brakkvann.