Sjekk vårt miljøvennlige serveringssortiment!

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Sjekk vårt miljøvennlige serveringssortiment!

Papstar Pure. Serveringsprodukter basert på fornybare råvarer! Møt kundenes forventninger om servering i ny bærekraftig emballasje. Sjekk vårt brede sortiment innen trebestikk, pappsugerør, palmebladtallerkener, varmmatbokser i papp og sukkerrør mm.

Papstar er markedsledende totalleverandør av engangsprodukter til servering- og borddekningsmarkedet i hele Europa. Gjennom 30 år har vi etablert et bredt sortiment som passer det profesjonelle HORECA markedet - ikke minst med det miljøvennlige sortimentet PURE. Produktene er basert på fornybare, komposterbare og biologisk nedbrytbare råvarer som tre, papir, sukkerrør, maisstivelse, palmeblader og bambus. Vi skaper nye dekorative og funksjonelle produkter som imøtekommer nye krav til plastfrie sugerør, bestikk, tallerkener, rørepinner mm.

 

Med PURE serverer du kundene med bærekraftige engangsprodukter. 

https://www.papstar.com/en/once-tableware/pure/#cid_425

 

Papstar har klare etiske- og miljørettede regler for all produksjon, handel og salg av produkter gjennom miljørettede sertifiseringer som ISO 9001 og ISO 14001, FNs Global Compact samt tredjeparts sertifiseringer som FSC, Svanen og komposteringsstandarden EN 13432.

https://www.papstar.com/en/sustainability/

 

For 2018/2019 mottok PURE utmerkelsen Green Brands i Tyskland, en anerkjennelse for miljø- og framtidsrettet sortiment og produktutvikling. 

https://www.green-brands.org/en/

 

I vår katalog finnes et bredt spekter av varegrupper:

- Trebestikk, rørepinner og enkeltpakkede tannpirkere

- Pappsugerør i høy kvalitet og flere varianter. 

- Palmeblad skåler og tallerkener. 

- Varmmatbokser og beger av papp og sukkerrør.

- Servietter og lys for bordglede.

- Kokkehatter i mange varianter. 

Se og last ned katalogen her

 

Mer om papstar: 

https://www.papstar.com/en/home/


Produkter fra Papstar

Artikkelbilde Burgerbølgen forsetter

Har du disse trendene på burger-menyen din? Hev kvaliteten med hamburgerbrød fra Lantmännen Unibake

Artikkelbilde Three cents soda

Tonic Water, Gentleman soda og Pink Grapefruit soda er tre produkter fra Three Cents med ekstra mye bobler. Noen av produktene er en perfekt aperitif, i tillegg til å kunne blandes i cocktails og andre drinker.

Artikkelbilde Tre sorter – hundrevis av varianter

Botanisk sett skjelnes det bare mellom 3 sorter kaffe; Coffea Arabica, Coffea Robusta og Coffea Liberica. Den siste av disse utgjør kun mellom 1-2 prosent av all kaffe som dyrkes, og er i praksis uinteressant – også fordi den kvalitetsmessig ikke kan konkurrere med de to andre sortene.

Artikkelbilde Engangsbeger fra de dype finske skoger

Huhtamaki ble etablert allerede i 1920 i Finland og den finske fabrikken har i en årrekke produsert engangsbeger til det Nordiske markedet.

Artikkelbilde Sjømat fra Reinhartsen

Det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter!