Papstar PURE

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Papstar PURE

Papstar ble kåret som ”Årets utfordrer 2019” under KLD 2020 – dvs. i begynnelsen av et år der vi alle ble utfordret til å tenke nytt!

Pandemien har satt fokus på hygiene og derfor mer bruk av engangs-produkter. I tillegg har omlegning til
take-away bidratt til økt forbruk av emballasje for transport og servering på annen måte enn før.

 

Med Papstars miljøprofilerte engangssortiment PURE kan serveringsstedene gjøre bærekraftige valg.
PURE er basert på fornybare råvarer. Fra sommeren 2021 innføres nye regler; SUPdirektivet som har som mål å redusere bruk av plast og enkelte produkter blir fjernet fra markedet. Papstar har alternativene!

Populære PURE take-away produkter:

I naturbrunt design kan vi presentere en hel serie av produkter i papp som gjerne kan kombineres; salatboller, dressingbeger, suppe-
/varmmatbeger og varmmatbokser. De fleste har tilsvarende papplokk, mens det finnes også gjennomsiktige lokk når innholdet bør vises for kunden.

 

For produkter som skal varmebehandles f.eks supper, pasta og gryteretter, tåler de opp mot 70 gr.C i 2 timer. For take-away finns også populære bagasse/sukkerør matbokser med lokk i alt fra hamburgerbokser til en- og flerroms varianter. Disse egner seg for oppvarming i mikro i 2 min.

 

PURE sortimentet har bestikk i tre, bambus og papir – og fanger ulike behov for kvalitet og funksjonalitet. Nyheten pappbestikk er funksjonelt og har ingen smak! I tillegg er det stort fokus på singelpakkede bestiksett pga hygienen.

 

PURE pappsugerør har en høy kvalitet, mange varianter og prisene er på vei ned! Også her skal plasten bort!

 

Også innenfor borddekning; servietter, duker og lys holder Papstar en framtredende miljøprofil med i hovedsak Svanen sertifiserte produkter. Her finns prisgunstige alternativer uten å gå på bekostning av kvalitet og uttrykk.


Se produktkatalog her.

 

Kontaktperson:
jens.vestli@papstar.se


PURE produkter

Artikkelbilde Verdens mest prisvinnende serie av alkoholfrie spirits til Norge

Lyre's Spirit Co ble lansert i Storbritannia i 2019 og er en førsteklasses produsent av alkoholfrie “spirits”, og kan skryte av den største, mest varierte og mest prisvinnende produktporteføljen innen No&Low-markedet globalt.

Artikkelbilde Explo - Norsk rå energi på boks

Explo er en serie friske, smakfulle energidrikker laget helt nord i Norge. Explo er Macks bidrag til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i jobbpausen, en booster etter skolen.

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Allerede 3.juli blir en god del av engangsplast produkter forbudt i Norge og EU. Men vi i ASKO Servering skal sammen med våre leverandører hjelpe deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Tork- om å være bærekraftig utenfor eget hjem

Vårt engasjement innen bærekraft er basert på tre hovedområder hvor vi mener produktene og tjenestene våre vil gjøre størst forskjell. Vårt mål er å redusere vårt CO2 avtrykk med 33% innen 2030. Dette skal skje via innovative løsninger.

Artikkelbilde Ha spennende alkoholfrie alternativer på menyen!

Har du vært sjåfør, gravid eller av en annen grunn ikke drukket alkohol på restaurant eller byen? Det kan bli kjedelig å bare drikke brus eller alkoholfritt øl. Her har vi samlet noen ideer til alkoholfri drikke du kan ha på menyen.