Papstar PURE

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Papstar PURE

Papstar ble kåret som ”Årets utfordrer 2019” under KLD 2020 – dvs. i begynnelsen av et år der vi alle ble utfordret til å tenke nytt!

Pandemien har satt fokus på hygiene og derfor mer bruk av engangs-produkter. I tillegg har omlegning til
take-away bidratt til økt forbruk av emballasje for transport og servering på annen måte enn før.

 

Med Papstars miljøprofilerte engangssortiment PURE kan serveringsstedene gjøre bærekraftige valg.
PURE er basert på fornybare råvarer. Fra sommeren 2021 innføres nye regler; SUPdirektivet som har som mål å redusere bruk av plast og enkelte produkter blir fjernet fra markedet. Papstar har alternativene!

Populære PURE take-away produkter:

I naturbrunt design kan vi presentere en hel serie av produkter i papp som gjerne kan kombineres; salatboller, dressingbeger, suppe-
/varmmatbeger og varmmatbokser. De fleste har tilsvarende papplokk, mens det finnes også gjennomsiktige lokk når innholdet bør vises for kunden.

 

For produkter som skal varmebehandles f.eks supper, pasta og gryteretter, tåler de opp mot 70 gr.C i 2 timer. For take-away finns også populære bagasse/sukkerør matbokser med lokk i alt fra hamburgerbokser til en- og flerroms varianter. Disse egner seg for oppvarming i mikro i 2 min.

 

PURE sortimentet har bestikk i tre, bambus og papir – og fanger ulike behov for kvalitet og funksjonalitet. Nyheten pappbestikk er funksjonelt og har ingen smak! I tillegg er det stort fokus på singelpakkede bestiksett pga hygienen.

 

PURE pappsugerør har en høy kvalitet, mange varianter og prisene er på vei ned! Også her skal plasten bort!

 

Også innenfor borddekning; servietter, duker og lys holder Papstar en framtredende miljøprofil med i hovedsak Svanen sertifiserte produkter. Her finns prisgunstige alternativer uten å gå på bekostning av kvalitet og uttrykk.


Se produktkatalog her.

 

Kontaktperson:
jens.vestli@papstar.se


PURE produkter

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde Fagbrevkurs

Dette er kurset for dem som har lang erfaring som kokk (minimum 5 år), men som mangler den formelle kompetansen. 8 samlinger som gir godt grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget. Praksiskandidatordningen er en ordning for voksne som kan dokumentere lang og allsidig yrkespraksis.

Artikkelbilde ALKOHOLFRITT ØL – ET MUST ELLER EN MULIGHET?

Klokk & Co er et familiebryggeri som drives av Kristine Lund og Leif Klokk. De blir hyppig omtalt som best på alkoholfritt øl i Norge. De har nå fire alkoholfrie øl i porteføljen, som kan bestilles gjennom ASKO.

Artikkelbilde Norrek - aprilkampanje 2021

En av Norges største produsenter og leverandører av dypfryste grønnsaker, frukt og bær.

Artikkelbilde Huhta Mask - flergangs munnbind

I løpet av en helt vanlig dag kan vi komme opp i situasjoner som gjør det umulig å holde 1 meter avstand. Munnbind er da anbefalt som tilleggstiltak for å hindre smitte.

Til kassen