Har du ikke vært innlogget etter 24.06 kl. 07.00, må du bytte passord. Les mer under ''Du må opprette nytt passord'' som ligger på forsiden
Bilde
Annonsørinnhold

Brødrene Øyo kniver

Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år. Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.

I 1860 ble Knut Øyo født på Geilo. I 1882 satte han opp den første smia på gården. Siden har Øyo produsert knivblad, økseemner, ljåer og sigder gjennom fem generasjoner. 

 

Du kan lese den spennende historien til Brødrene Øyo her. 

 

I dag tilbyr Brødrene Øyo kniver til startkokken, hverdagskokken, gourmetkokken og til friluft. De produserer også tilbehør som fjøler, stekespader, bestikk og andre kjøkkenredskaper, samt verktøy som økser og ljå. 

 

Her i nettbutikken finner du et bredt utvalg av Brødrene Øyo kniver. Knivene er annerkjente og blant annet blir de brukt av kokkelandslaget. 

 

Se utvalget av Brødrene Øyo produkter her. 


Produkter fra Brødrene Øyo
Artikkelbilde Fra frukt til bønne: Gjæringsprosessen påvirker kvaliteten

I de aller fleste land plukkes kaffebærene for hånd. Det går med rundt 5000 bær til en kilo ferdig brent kaffe! Bærene plukkes når de er modne, det vil si når bærene endrer farge fra grønn til gul og deretter rød – med ett unntak! Kaffesorten gul bourbon har en genetisk feil og blir ikke rød, men – som navnet tilsier – dyp gul når bærene er modne.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Snack bites - storselgere i miniformat

Kundenes ølpølsefavoritter fra Ridderheims i praktisk og smidig miniformat.

Artikkelbilde Tre sorter – hundrevis av varianter

Botanisk sett skjelnes det bare mellom 3 sorter kaffe; Coffea Arabica, Coffea Robusta og Coffea Liberica. Den siste av disse utgjør kun mellom 1-2 prosent av all kaffe som dyrkes, og er i praksis uinteressant – også fordi den kvalitetsmessig ikke kan konkurrere med de to andre sortene.

Artikkelbilde Nydelig spekemat til sommeren

La maidagene fylles med tradisjon, ekte handverk og matglede.