Øl, vin, brennevin

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Søndag 29. januar kl. 05.00-09.00 vil det utføres vedlikehold. Du vil kunne handle som normalt, men ordrebekreftelser vil kunne bli forsinket i tidsrommet.
Bilde

Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Øl og cider

Vi har øl fra store internasjonale bryggerier ved siden av spesialprodukter fra små lokale bryggerier. Det gjør det mulig å sette sammen en drikkemeny som er spesielt tilpasset ditt spisested.

 

Øl og mat i kombinasjon er en økende trend, der målet er å fremheve aromaen og smaken i både ølet og maten. Med vårt utvalg er det ingen grunn til å overlate ølmenyen til tilfeldighetene.

 

ASKO Servering har de siste årene hatt en betydelig vekst også i importert øl. Hvorfor ikke la ølutvalget matche maten, enten du serverer nordisk, asiatisk, spansk, italiensk eller meksikansk. Riktig øl vil underbygge serveringsstedets identitet.

 

Cider har økt i popularitet. Hos oss finner du mange forskjellige typer du kan tilby bevisste gjester.

 

Vin

Sortimentet av vin har vokst betydelig de siste årene, og er en viktig varegruppe for mange av våre kunder. Å kunne tilby en vinmeny som passer til maten, er avgjørende for å kunne møte kundenes forventninger. Hos ASKO får du både varer og veiledning dersom du ønsker det.

 

Sterkvin og brennevin

Med vårt utvalg av sterkvin og brennevin har du alle muligheter til å servere signaturdrikker samtidig som du kan følge opp tidens drikketrender.

 

Alkoholfritt

Alkoholfritt er en kategori med økende popularitet, og du bør derfor kunne tilby et variert utvalg til gjester som ønsker dette. Vi får stadig flere velsmakende alkoholfrie alternativer, så her er det bare å følge med.

 

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her:

https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkohol-og-helse


Artikkelbilde God Jul fra Macks Ølbryggeri!

Fra verdens nordligste bryggeri får du julebrus med lange og stolte tradisjoner.

Artikkelbilde Explo - Norsk rå energi på boks

Explo er en serie friske, smakfulle energidrikker laget helt nord i Norge. Explo er Macks bidrag til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i jobbpausen, en booster etter skolen.

Artikkelbilde Kaker i fokus

Flere av våre leverandører jobber iherdig med nyutvikling og nedenfor finner du flere spennende alternativer! Alt i fra porsjonsstørrelser, til kaker for en hver anledning.

Artikkelbilde Hent inspirasjon til en spenstig vegetarmeny

Slåtto og Sevan presenterer produkter og komplette menyer tilpasset ditt kjøkken. La deg inspirere av fargerike og spennende forslag.