Øl, vin, brennevin

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Øl og cider

Vi har øl fra store internasjonale bryggerier ved siden av spesialprodukter fra små lokale bryggerier. Det gjør det mulig å sette sammen en drikkemeny som er spesielt tilpasset ditt spisested.

 

Øl og mat i kombinasjon er en økende trend, der målet er å fremheve aromaen og smaken i både ølet og maten. Med vårt utvalg er det ingen grunn til å overlate ølmenyen til tilfeldighetene.

 

ASKO Servering har de siste årene hatt en betydelig vekst også i importert øl. Hvorfor ikke la ølutvalget matche maten, enten du serverer nordisk, asiatisk, spansk, italiensk eller meksikansk. Riktig øl vil underbygge serveringsstedets identitet.

 

Cider har økt i popularitet. Hos oss finner du mange forskjellige typer du kan tilby bevisste gjester.

 

Vin

Sortimentet av vin har vokst betydelig de siste årene, og er en viktig varegruppe for mange av våre kunder. Å kunne tilby en vinmeny som passer til maten, er avgjørende for å kunne møte kundenes forventninger. Hos ASKO får du både varer og veiledning dersom du ønsker det.

 

Sterkvin og brennevin

Med vårt utvalg av sterkvin og brennevin har du alle muligheter til å servere signaturdrikker samtidig som du kan følge opp tidens drikketrender.

 

Alkoholfritt

Alkoholfritt er en kategori med økende popularitet, og du bør derfor kunne tilby et variert utvalg til gjester som ønsker dette. Vi får stadig flere velsmakende alkoholfrie alternativer, så her er det bare å følge med.

 

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her:

https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkohol-og-helse


Artikkelbilde La sommeren bli inspirert av Papstar!

Her finner du sesongens aller fineste produkter til ditt sommerbord.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Pizzasaus med moderne smak og innpakning

Ny pizzasaus i pose er plassbesparende, miljøvennlig, gir mindre svinn og med et innhold av ren tomatsaus som er hjertet i en god pizza. Tilsett kun krydder og annen magi. For at du skal kunne servere dine gjester en fantastisk pizza gjengir vi her et par klassiske oppskrifter på pizzasaus

Artikkelbilde Alt du trenger til jul fra Unil+

Alt du trenger til jul fra Unil+. Vi i Unil har laget en brosjyre hvor vi har samlet alt vi tror du trenger til jul for å lage et flott julemåltid.